ANKARA KONTENJYAN KLASİĞİ
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

ANKARA KONTENJYAN KLASİĞİ

19 Mart 2015 - 17:55

           Kıymetli Okurlar ;

    

Genel seçimler yaklaştı.Adayların belirlenmesine sayılı günler kaldı.Koşuşturmacalar hızlanmış,son rütuşlar yapılmakta...

    

7 Nisan tarihinde listeler açıklanacak.Kim hangi sırada belli olacak.Birinci sıra hariç, heryer tahmin ediliyor.Çünkü birinci sıra genel başkanın has adamı, diğerleri üvey evlat nasıl olsa...

     

Ankara neden her seçimde birinci sıraya tanınmış simayı Antalya'ya yollar anlamış değilim? Partisi daha çok milletvekili çıkarsın diye mi ? Hayır yanılıyorsunuz.Şayet daha çok milletvekili almak istese orta sıralara koyar !

     

Ben bu işten şunu anlıyorum:''Ben Antalya'daki milletvekili adaylarına güvenmiyorum kendi ekibimi kuruyorum! ''

     

Antalya'yı bilmeyen,sorunlarına hakim olmayan bir kişi nasıl olurda Ankara'da Antalya'ya kontenjyan birinci sıra olarak gelir? Benim Antalya'lı seçmenlerimin oyları neden Kent'e yabancı birine gitsin. O kişi seçildikten sonra arada bir Antalya'ya gelmeyle hangi olayı çözecek? Bunlar boş laflar boş laflada peynir gemisi yürümüyor !

     

Değerli Dostlar! Biz gazeteciler kentin sorunlarına çözüm bulunması için çalışanlarız.Peki siz kıymetli meslektaşlarım,abilerim,ablalarım ve kardeşlerim kentin en büyük sorunu bu değil mi?Neden şehrimizden bildiğimiz tanıdığımız bir kişi daha Ankara'ya gitmesin bunun mücadelesini neden vermiyoruz?Peki ya siz siyasi partilerimizin il başkanları!Kentimize neden sahip çıkmıyorsunuz?Neden ithal aday gönderilmesine izin veriyorsunuz ?

    

"Yiğit namı ile anılır."Gelin sizler masaya yumruğunuzu vurun bizler de kalemlerimizle sizlere destek verelim. Ankara adayına hayır Antalya adayına evet diyelim!

    

İçinizden bu görevi daha güzel yapabilecek onlarca milletvekili adayı varken dışarıdan kentimizi temsil noktasında kimseyi kabul etmeyelim ettirmeyelim!

    

Genel merkezler gönderdikleri adayları Bakan olarak düşünüyorlar...Yahu Allah aşkına Antalya milletvekillerinden veya adaylarından bakanlığa layık kişiler görmüyormusunuz da Ankara'dan gönderme gereği duyuyorsunuz !

   

Kıymetli Antalya ve İlçelerindeki Kent Konseyleri ısmarlama aday kentin en büyük sorunu değil mi?

    Siz kentin STK'ları ısmarlama aday kentin sorunu değil mi ?

    Uyuma Antalya Uyuma Kentine Sahip çık...

    Bizim sorunlarımızı en iyi bizim kentimizde yaşayanlar bilir.Dışarıdan ısmarlama gönderilenler değil!

   

Kalın sağlıcakla...

Bu yazı 13635 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum