ARSLAN KENDİNİ İYİ ANLATIYOR…
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

ARSLAN KENDİNİ İYİ ANLATIYOR…

15 Mart 2019 - 14:08

Kıymetli okurlar,

 

Yerel seçimlere sayılı günler kala halkın nabzını tutmaya devam ediyoruz. Kararsız olan halkı en çok ikna eden Millet İttifakının Adayı Durmuş Ali Arslan oluyor.

 

Durmuş Ali Arslan’ın birçok toplantısına katıldım. Her birini de canlı yayın yaparak sizlere ulaştırıyorum. Durmuş Ali Arslan, her toplantısında diğer adaylara çamur atmak yerine kendinden, ekibinden ve projelerinden bahsediyor.

 

Projelerine baktığım zaman ‘abartma’ kesinlikle yok.

 

‘Asfalt fabrikası kuracağım’ diyor. Nasıl olacak diye düşündüğüm zaman geçtiğimiz aylarda yapılan asfalt ihalesi geliyor aklıma. Neden paramız başka yerlere gitsin ki ? Kendi fabrikamızı kuralım. Hem istihdam hem de asfaltsız yol bırakmayalım. Aynı zamanda asfaltımızı başka ilçelere de satalım.

 

‘Çiçeklerimizi kendimiz üretelim’ diyor Neden olmasın? Sezonluk bitkilere verdiğimiz parayla Aksu’da çok güzel bir üretim sahası kurabiliriz. Ziraat mühendisi arkadaşlarımıza da güzel bir istihdam sağlamış oluruz.

 

Çocuklarımız yarınların gelecekleri, en değerli varlıklarımız. Onların okuması için elimizden geleni yapıyoruz. Fakat maddi durumu yetersiz olanları da düşünmek gerekiyor. Onların okuması için ek ders imkanları da sağlansa güzel olmaz mı?

 

Dinimiz de emrediyor bir elin verdiğini diğer el bilmesin diye. İşte tam bu konuda çok güzel bir proje gerçekleştirmiş.Maddi durumu yetersiz ihtiyaç sahiplerini tespit edip onlara böyle ellerinde koli ile gitmektense bir komisyon kurup alınan kararla tespit edilen ihtiyaç sahiplerine kart verip istedikleri yerden istediklerini alabilmeleri sağlanacak.

 

Tüm bu projelere baktığımız zaman dedikodu üreten değil proje üreten bir isim olduğu için kendisini sahada çok rahat ifade edebilen Durmuş Ali Arslan, vatandaşların ilgisini çekmiş durumda. Geçtiğimiz haftalarda söylediğim gibi seçim eski seçim değil, seçmen eski seçmen değil. Seçmen hem Aksu için hem de kendilerine iş imkânı sağlanacak projeler bekliyor.

 

Öyle TV programlarına çıkıp çamur atmak yerine projelerden bahsederseniz ben de sizlerin projelerini elbette köşeme taşırım.

 

Kalın sağlıcakla…

 

Bu yazı 3643 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum