BİN YILLIK KARDEŞLİĞİ YAŞA VE YAŞAT...
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

BİN YILLIK KARDEŞLİĞİ YAŞA VE YAŞAT...

28 Ekim 2014 - 17:52

Kıymetli Okurlar;

 

Güzel vatanımız hüzne boğuldu.Yine hain kurşunlar üç Mehmetçiğimizi hedef aldı.Yazıma başlamadan önce şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum.

 

Yazıma şanlı geçmişimizden yola çıkarak başlamak istiyorum.Türkler ve Kürtler 26 Ağustos 1071 tarihinde Sultan Alparslan komutasında güzel Anadolumuzu vatan edinmek için birlikte cihad ettik.Güzel vatanımızı Çanakkale savaşında beraber yedi düvele karşı koruduk.O günden bu yana Selçuklu devletinden,Anadolu Selçuklu Devletine,Osmanlı Devletinden,Türkiye Cumhuriyetine kadar hep birlikte yaşadık.1789 Fransız İhtilalinin getirdiği milliyetçilik akımıyla çok uluslu devletlerin parçalanma süreci başladı.Dünyada üzerinde çok uluslu devletlerin yerine Milli devlet kurulmaya başlandı.Anadolu toprakları üzerinde yaşayan Türkü,Kürdü,Lazı,Çerkezi vs. bir araya gelerek Türkiye Cumhuriyeti kuruldu.Ve bu topraklarda yaşayan ne kadar etnik kimlik varsa Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak tanımlandı.

   

Türkiye Cumhuriyeti kurulduktan sonra Emperyalist devletler vatanımızı kendileri fethedemeyerek doğuda bazı çevreleri kullanarak isyanlar başlatarak bizi birbirimize kırdırdılar.Yakın zamanımızda ırkçılıkla, bölücülükle, ekonomiyle, siyasetle bu ülkeyi hep karıştırdılar. 1978 yılında Apo adında bir Ermeni Emperyalist devletlerle işbirliğine girerek PKK adında ideolojisi Kürt milliyetçiliği,Stalinizm,Maoizm,Sosyalizm olan bir örgüt kurdu.

 

PKK meşruiyet ve taban kazanma anlamında sözde Kürt sorununu kendine siper yaparak gerçek niyetini gizlemeyi çok iyi başarmış hain bir terör örgütüdür.Olmayan Kürt sorununu PKK ile eş tutarak, bu ülkenin yönetim şekline,milli birlik ve beraberliğine gölge düşürmek için hain planlarını ortaya koyarak bu ülkenin bütünlüğünü Allah’ın yardımıyla  asla ve kat’a bozamayacaklardır.

 

Bölelim,parçalayalım ama neyi? Şurası bir gerçektir ki Kürt Türkle, Türk Kürtle evlendirilmiş. Bu olay güzel Anadolumuzda yaşayan bütün milletler için geçerlidir. Bunlardan olan çocukları gelin sizi bölelim,parçalayalım.Alalım bedenlerini nerden bölelim? Boy hedefinden ikiye ayıralım.Eşit olmaz,hayati organları yukarda kalır.Ötekiler aşağıda.Hem eşit olmaz hem de bedeni öldürürüz.

 

Parçalamaya boydan başlayalım.Kafatasından başlayalım bedeni ikiye bölelim bacakları biri bir tarafta kalsın diğeri bir tarafta.Bölebildik mi,sorun çözüldü mü?! Beden yine ölür.Nereye varırız?

 

İşte Türkiye Cumhuriyeti de böyledir. Güzel Anadolumuzda yaşayan insanlara Cenab-ı Allah akıl,izan ve basiret eylesin.

 

Allah göstermesin bu gemi batarsa hep birlikte yok oluruz.Anadolu toprakları üzerinde gözü olan Emperyalist devletlerin menfaatine olur.Ama yine sonuçta yine olan bize olur.Anadolu insanına olur.Tekrar ediyorum.Müslüman kardeşlerimizi uyanık olmalarını yüce  Allah’tan niyaz ediyorum.Aksi halde gözyaşımız Türkçe ve Kürtçe olur, Emperyalist güçlerin alkışı ise İbranice,İngilizce,Fransızca olur…

 

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 91.yılını kutlar Aziz vatanımız uğruna can vermiş şehitlerimize Allah’tan rahmet,gazilerimize sağlıklı yaşam temenni ederim…

 

Kanımızın son damlasına kadar NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE….

 

Kalın Sağlıcakla…

 

Aziz Şehitlerimizin Anısına…

 

VATAN SAĞOLSUN

Anacığım bugün son günüm...

Bekleme beni gelemeyeceğim...

Anam bugün sakin ağlama emi..

Kanım düştü vatan toprağına..

Senin gözünden yaş düşmesin annem.

Sakın isyan etme annem...

Oğlum gitti diye...

Biliyorum cennete gideceğim,

Seni babamı bekliyorum...

Sakın üzülmen emi...

Pusu kurmuşlar,kumpas düzenlemişler be ana.

Ne yapayım, hainler.

Yoksa senin aslanını öldürebilirler mi.

Ne yapacan be ana kanı bozuklar iste...

Gözüm geride kaldı anam.

Ne yapayım ne edeyim bilmiyorum...

ilk ayrılık trenine ben bindim babam .

Affet , en büyük acıyı yaşattım size..

Dağ gibiydin,yıkıldın...

Ayakta dur babam hainler gülmesin...

Vatan sağolsun de emi babam...

Hic acıtmadı kurşun be anam..

Önce ılık birşey hissettim.

Ardından üşüdüm be babam, paltonu aradım...

Ama üstümde yoktu...

Gözüm kararmaya başladı...

Uyuyorum,bir daha uyanmamak üzere be ana.

Hakkınızı helal edin emi...

Bu yazı 7085 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum