HAYDİ İSTİFAYA!
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

HAYDİ İSTİFAYA!

12 Ağustos 2014 - 16:20

Kıymetli Okurlar ;

 

Vatandaşın ilk defa seçtiği Cumhurbaşkanına hepimiz şahitlik ettik. Seçimleri geride bıraktık. Recep Tayyip Erdoğan taraftarları %51.8 oy alarak zaferle ayrıldılar. Erdoğan ve ekibi, parti kuruluşundan bu yana 9 defa seçime girmiş, 9 defa da seçimlerden başarı ile çıkmışlardır.

 

Geçtiğimiz haftaki yazımda Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olacağını yazmıştım. Zaten sokakta oynayan çocuğa sorsanız kimin cumhurbaşkanı olacağını biliyordu.

 

Recep Tayyip Erdoğan’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Balkon konuşmasındaki gibi 77 milyonu kucaklayacağına inancım tam…

 

Gelelim karşı taraftaki adaylara… Demirtaş’ı hemen aradan çıkarıp asıl konuya geçmek istiyorum Demirtaş küçümsenmeyecek derece oy almıştır. Demek oluyor ki önümüzdeki genel seçimlerde bağımsız adaylar olarak değil, parti üzerinden seçime girecekler.

 

…Ve gelelim meşhur Çatı adaya… Efendim hem CHP’nin hem de MHP’nin tabanı kızma konusunda çok haklıydılar… İki genel başkan da tabanına sormadan dayatma adayı getirdiler, sundular teşkilatlara… Bir de peşlerinde diğer partileri sürüklediler. Genel merkezler il ve ilçelere maddi destek göndermeyecekler, sonra da neden böyle oldu diye düşünecekler.Salı’nın geleceği Pazartesi’den bellidir. Sayın genel başkanlar bu işin böyle olacağı apaçık ortadaydı. Vatandaş ve parti tabanları artık dayatma sistem istemiyorlar. Hele ki sol ile sağın birleşmesini hiç istemiyorlar. Bunu gördük. Şimdi yapılması gerekenler basit aslında da bunu yapabilecek adamlar yok karşımızda…

 

İl,ilçe ve genel merkezler kökten istifa edip yeniliğe gidecektir.

 

Aksu’ya bakmak gerekirse; İhsanoğlu’na kimse sahip çıkmadı… Ne MHP’de yerel seçimlerde koşturan aday ve çevresi, ne de CHP’de yerel seçimlerde gece gündüz koşturan aday ve çevresi…Sosyal medyadan bayram kutlayan,Cuma mesajları atan adaylar nedense İhsanoğlu ile ilgili sosyal paylaşım ağlarında birtek resim bile paylaşmadılar…Eski Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ın hakkını yememek lazım Facebook üzerinden epey dil döktü seçmenlere…Diğerleri sadece izledi…Tabanı olan koskaca büyük iki parti Aksu Düğün salonunda toplantı düzenledi, sayısı 100’ü geçmedi Bu mudur particilik, davacılık? Bu mu çatı aday?

 

Çatının su aldığını ilk günlerde görmüştüm fakat çatının çöktüğünü Aksu’da yapılan toplantıda gördüm.

 

Şu yerel seçimlerde koşturanlar nedense kendileri için Türkiye’nin dönüm noktası dediği Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adeta oturma yarışına girdiler.

 

Üzülmeyin parti logolarınız paylaşılmaya başlanır… nede olsa Genel seçimlere 10 ay kadar bir süre kaldı..

MHP’de ülkücülük nutukları, CHP’de sosyal demokrat nutukları duymaya, okumaya sayılı günler kaldı…

 

Ülkemiz hakkında hayırlısı olsun..

 

Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler..

 

Kalın sağlıcakla…

Bu yazı 6082 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum