NERDE KALMIŞTIK
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

NERDE KALMIŞTIK

04 Ağustos 2014 - 09:44

Kıymetli Okurlar ;

 

Başı mağfiret, sonu kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını ve Müslümanlara ikram olan bayramı idrak etmiş bulunmaktayız…

 

Ramazan ayında mümkün mertebe siyasetten ve eleştiriden uzak, maneviyatı yüksek günler geçirdik…

 

İşimize dönme vakti geldi.

 

Öncelikle Antalya’lı ve Aksu’lu hemşerilerimizin geçmiş bayramlarını kutlar, nice bayramlara beraber ulaşabilmeyi  Hz.Allah’tan  niyaz ederim.

 

Malumunuz yerel seçimlerden çıkalı 4 ay oldu.

 

Hemen akabinde 10 Ağustos’ta ülke olarak yeniden seçime gideceğiz fakat bu sefer Türkiye tarihinde ilk defa bizler Cumhurbaşkanını seçme yetkisiyle sandığa gideceğiz.

 

Sandık millet olarak demokrasinin inancıdır. Sandıktan ne çıkarsa halk olarak ona saygı duymak zorundayız.

 

Ramazan ayında hepimiz televizyonları izledik. Ülke olarak maneviyatı bol bir ramazan ayı yaşamayı beklerken televizyonlarda birbirlerine hareket eden liderleri gördük.

 

Gazze'deki, Mymanar'daki olaylara rağmen lüx otellerde iftar veren belediyeleri, partileri gördük. Herkes kendisine dönüp oturup sorgulamalı bazı olayları…

 

Biz seçime dönelim tekrar… 3 aday Köşk’e çıkmak için yarışıyor. Bunlardan iddialı olan Ak Parti’nin adayı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP ve CHP Çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’dur…

 

Ak Parti adayı sabah başka şehirde, akşam başka şehirde seçim çalışmalarına katılırken, Çatı adayı nasıl bir çalışma yapacağını tutturamadı gitti.

 

İzmir'de CHP üzerinden, Adana’da MHP üzerinden halkla buluşmalar yapılıyor, bir nevi çalışmalarını sürdürüyor. Peki ya "sonuç ne olur, sandıktan kim çıkar, Köşk'e kim oturur" derseniz… Araştırmalarımız-görüşmelerimiz sandıktan Ak Parti adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın çıkacağı yönünde…

 

10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunda Ak Parti adayı Recep Tayyip Erdoğan halkın %56 oyunu, Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu halkın %36 oyunu, HDP adayı Selahattin Demirtaş da halkın %8 oyunu alır düşüncesindeyim.

 

Verdiğim oranlarda birkaç puan fark olabilir fakat ilk turda Recep Tayyip Erdoğan Köşk'e çıkar…

 

Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler…

 

Kalın sağlıcakla…

Bu yazı 6913 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum