MHP Konyaaltı Kongresi...
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

MHP Konyaaltı Kongresi...

02 Şubat 2015 - 11:12

Kıymetli Okurlar;

Hafta sonu MHP Konyaaltı İlçe Teşkilatının daveti üzerine Harrington otelde düzenlenen ilçe kongresine katıldım... Şahsımın da bir dönem orada ilçe başkan yardımcılığı yaptığı kongreye katılmak benim için onurdu.

 

 Konyaaltı'na hizmet etmek için iki adayın yarışacağı kongre şölen havasında başlamış, katılımcılar sırasıyla konuşmalarını yapıyordu ki söz MYK üyesi Kemal Çelik beye gelince, partilileri eleştiri yağmuruna tuttu. Seçimlerde sandık görevlilerinin yerinde olmadıklarından da bahsederken adaylara da hafif dokunmadan geçmedi…  Anlayacağınız silahın ağzına mermiyi verdi ve yerine oturdu.

 

MHP Konyaaltı adayı Serhat Kamaç da Kemal Çelik beyin yarım bıraktığını tamamladı. Eleştiri üzerine eleştiri… Yahu orası ilçe kongresi; eleştiri yapacaksanız istişare toplantısı yaparsınız, söylemek istediklerinizi söylersiniz. Delege ve basının önünde yaptığınız tartışmalar sizlere artı değil eksi kazandırır. Bunu yazın bir kenara. Velhasıl Serhat Kamaç bey de tetiği çekti, kürsüden indi...

 

Adaylardan ilk olarak Mustafa Çolak Bey konuştu. Yapmak istediklerini anlattı, projelerini delegeye sundu ve kürsüden indi. Sonra mevcut başkan aynı zamanda eski yol arkadaşım Mehmet Ali Palabıyık kürsüye çıktı. Çok güzel başladığı konuşmasını ağzından çıkan 'namussuzlar' kelimesiyle katletti. İl başkanının uyarısı gecikmedi ama artık silah patlamıştı... Kürsüye doğru yürüyen Nihat Kavşut’un, ‘Bu kürsüde kimse kimseye namussuz diyemez’ demesiyle de ortalık iyice karıştı... Ortamı sakinleştirmek isteyen Antalya Ülkü Ocakları Başkanı Av. Emrah Taşkın’ a yapılan çirkin hareket maalesef tansiyonu iyice yükseltti.  Böylece kongre divanı maddelere devam etmeden seçime geçti.

 

Aslında burada anlatmak istediğim mevzu kavga gürültü değil. Salondakiler Ocak Başkanını tanımıyorsa bunun sorumlusu ilçe başkanı ve yönetimidir. Ocak başkanına yapılan saldırı, Devlet bey ve Olcay beye yapılmış bir saldırıdır. Ocak terbiyesi almadan siyasete balıklama atlayanlar bilemezler oradaki yanlışı. Kimse kusura bakmasın bizler ocakta piştik, oradan aldığımız terbiye ve edeple hareket ediyoruz. Ocak başkanına kalkan el kırılır, kırarız.

 

Söylemek istediğim bir diğer husus da biz basına çirkinlik yansımasın diye çırpınırken, kendilerini Ülkücü basın olarak nitelendiren kişiler de ayıp olmasa son dakika! Flaş! Flaş! diye geçeceklermiş haberi.

 

Mevcut adaya rakip çıkan arkadaşların şunu anlamaları gerekiyor: Listeyi yazan kişi her zaman önde başlar seçime. Kaybetme oranı çok düşük…

 

Kalın sağlıcakla…

Bu yazı 13834 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum