VİRA BİSMİLLAH…
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

VİRA BİSMİLLAH…

24 Ocak 2017 - 08:53

Allah’ın selamı,rahmeti, bereketi ve  hidayeti hepimizin üzerine olsun…

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­________________________________

Kıymetli Okurlar ;

Uzun bir aradan sonra sizlerle beraber olmanın mutluluğu içindeyim.Gazetemizi en son 29 Ekim 2014 günü çıkartmışız,geçen zaman zarfında sanmayın ki sizlerden uzak kaldık ,www.bizimaksu.com  haber sitemiz üzerinden gerek haberlerimizle gerek köşe yazılarımızla sizlerin sesi olduk.

Neden tekrar gazete diye soracak olursanız ?

Öncelikle asla ticaret olarak gazete çıkarmıyoruz,birilerinin çıkarları uğruna da çıkarmıyoruz,birileri mutlu olsun mutsuz olsun diye de çıkarmıyoruz.Bizim amacımız gerçek haberlerle sizlerin seslerini yetkililere duyurmak için tekrar gazete diyoruz.

Bundan böyle her hafta salı günü sizlerle beraber olacağız.Sevinçlerimizi,üzüntülerimizi paylaşıp hizmetten yoksun olan mahallelerimizi ziyaret edip onların seslerini duyuracağız.Ayrımcılık yapmadan bir olup diri olacağız,Aksu’nun sesi olacağız.

Geçtiğimiz haftalarda ilçemize Ankara Çankaya Kaymakamlığından atanan Aydın Ergün Beyi makamında ziyaret ettik.İlçemiz hakkında konuştuk samimi bir ortamda geçen sohbet sonrası Çankaya Kaymakamlığında yaptığı halk günlerini ilçemizde de yapmayı planlıyor.Halkın içinde olacağını sorunları hep birlikte aşacağımızı dile getirdi.Aksu’da ben değil biz diyen bir bürokrat var artık. Hoşgeldiniz şeref verdiniz sayın Kaymakamım…

 

AKGİAD Yönetimi seçime gitti. Başkan Mustafa Altıntaş aday olmadı,yönetim Duran Celbiş üzerinde karar kıldı ve AKGİAD’ın yeni başkanı oldu.Başkan Duran Celbiş’e hayırlı olsun diyor başarılarının devamını diliyorum.

 

Aksu Kent Konseyi Başkanı Tülay Ateş’in yaptığı toplantı sonrası seçimli kongre kararı alması,yapılacak seçimde aday olmayacağını açıklaması üzerine Kötekli Yörükleri Derneği Başkanı Veli Altıntaş aday olduğunu açıkladı tahminen karşısına aday çıkmayacak ve yeni kent konseyi başkanı olacak.Şimdiden kendisine hayırlı olsun temennilerimi buradan iletiyorum.

 

Kalın sağlıcakla…

Bu yazı 25671 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum