AKSU'DA CEBECİ İLE YOLA DEVAM

17 Eylül 2020 - 18:00

AK Parti Aksu ilçesi 5. olağan kongresi ise İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti Antalya milletvekilleri ve delegelerin katılımıyla 13 Eylül Pazar Günü saat 13.00'de Macun Mahallesi Kapalı Pazar yerinde gerçekleştirildi.

Kongrede yapılan oylamada Tevfik Fuat Cebeci yeniden seçilerek güven tazeledi. Katılım sağlayan herkese teşekkür eden Cebeci, “Tüm misafirlerimizin ayağına, yüreğine sağlık. Birlik ve beraberlik içerisinde 5. olağan kongremizi gerçekleştirdik. Hep birlikte, millete hizmet yolunda yürümeye devam ediyoruz. Kongremize katılarak bize güç veren delegelerimize, ilçe yöneticilerimize İl yöneticilerimize, İl Başkanımıza ve milletvekillerimize, tüm AK Parti camiamıza ve bizlere destek veren tüm dostlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Hep birlikte büyük milletimize hizmet etmeye 2023 hedeflerimizi gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 

“KONGRELERİMİZİ COŞKU VE HEYECANLA GERÇEKLEŞTİRDİK”
 

Tekrar seçilen ilçe başkanlarını tebrik eden AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ise, “Milletvekillerimizin ve dava arkadaşlarımızın katılımıyla coşku ve heyecanla kongrelerimizi gerçekleştirdik. Yeniden seçilen Döşemealtı ilçe başkanımız Bekir Kıvrım ile yönetimine ve yeniden seçilen Aksu ilçe başkanımız Tevfik Fuat Cebeci ile yönetimine başarılar diliyorum” dedi.