AKSU İLKOKULU ÖĞRENCİSİ İL ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
10 Kasım 2025 - 12:43
10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında ilkokullar arasında düzenlenen 'Büyük Lider Atatürk'ün İzinde' konulu resim yarışmasında Aksu İlkokulu öğrencisi Elif Yağmur Solmaz, büyük bir başarıya imza attı.
10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında ilkokullar arasında düzenlenen “Büyük Lider Atatürk’ün İzinde” konulu resim yarışmasında Aksu İlkokulu öğrencisi Elif Yağmur Solmaz, büyük bir başarıya imza attı.
Yarışmada il üçüncülüğü elde eden Elif Yağmur Solmaz, ödülünü Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen törende aldı. Öğrencinin bu başarısı okulda ve ilçede büyük gurur yarattı.
Aksu İlkokulu öğretmenleri ve okul yönetimi, öğrencilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.