AKSU'YA PAİNTBALL'DAN DA BİR KUPA
Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu'nun 2026 yılı faaliyet programında yer alan Paintball Büyükler Kulüpler Türkiye Şampiyonası'nın 1. ayağı, 25-26 Nisan 2026 tarihlerinde Osmaniye Zorkun Yaylası Şenlik Tepesi Spor Tesisleri'nde gerçekleştirildi.
12 ilden 17 takım ve 102 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada Aksu’yu Şeref Ülker İlkokulu Spor Kulübü temsil etti. Strateji ve hızın ön plana çıktığı müsabakalar büyük çekişmeye sahne oldu.
Şampiyonanın 3 veya 4 etap üzerinden tamamlanacağı ve Türkiye şampiyonunun genel puan tablosuna göre belirleneceği organizasyonun ilk ayağında, Aksu temsilcisi önemli bir başarı elde etti. Şeref Ülker İlkokulu Spor Kulübü, Osmaniye etabını 3. sırada tamamlayarak Türkiye Büyükler Klasman Ligi puan tablosunda 2. sıraya yükseldi.
Kulüp Başkanı ve Okul Müdürü Veli Gökçen, elde edilen başarıdan dolayı antrenörler Onur Aydın ve Mete Önder ile sporcular Ümit Avcı, Mehmet Özcan, Hakan Aydın, Tuna Ayran ve Mustafa Kemal Özal’ı tebrik etti.
Gökçen, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, “İlçemizi en iyi şekilde temsil ettik. Amacımız, klasman liderliğini elde ederek ülkemizi Avrupa Şampiyonası’nda temsil etmek” dedi.
Aksu’da sporun son dönemde ivme kazandığını vurgulayan Gökçen, paintball başta olmak üzere kano gibi farklı branşlarda da başarı hedeflediklerini sözlerine ekledi.