"Ata Sporumuz gururumuz.."

10 Temmuz 2013 - 15:23

652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde 3. kez başpehlivan ünvanı ile altın kemerin ebedi sahibi olan Ali Gürbüz'ü tebrik eden AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, 'Er meydanında mücadele eden tüm sporcuları tebrik ediyor; Antalyamıza Altın Kemer ile dönen Ali Gürbüz ve dereceye giren İsmail Balaban ile Orhan Okulu kardeşlerimizi yürekten kutluyorum' dedi.

 

652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde 3. kez başpehlivan ünvanı ile altın kemerin ebedi sahibi olan Ali Gürbüz’ü tebrik eden AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, “Er meydanında mücadele eden tüm sporcuları tebrik ediyor; Antalyamıza Altın Kemer ile dönen Ali Gürbüz ve dereceye giren İsmail Balaban ile Orhan Okulu kardeşlerimizi yürekten kutluyorum” dedi.

 

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin yapıldığı gün Antalyalıların kalbinin Edirne Sarayiçi’nde attığını ifade eden Köse, “Ata sporumuzun Antalyalı temsilcileri olan Ali Gürbüz, İsmail Balaban ve Orhan Okulu kardeşlerimiz er meydanındaki mücadeleleri sonucunda Altın Kemer’i Antalyamıza getirmek suretiyle gurur kaynağımız oldular. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde mücadele eden ve Ata sporumuzu yaşatan tüm sporcularımızı tebrik ediyor; 3. kez Başpehlivan ünvanını kazanarak Altın Kemer’in ebedi sahibi olan Ali Gürbüz’ü, İsmail Balaban ve Orhan Okulu’yu başarıları ve Antalyalılara yaşattıkları coşku dolayısıyla yürekten kutluyorum” diye konuştu.