BAŞKAN ŞAHİN, ÇAMKÖY MAHALLE SAKİNLERİYLE BULUŞTU

25 Mart 2015 - 14:38

Aksu Belediyesi'nin mahalle toplantıları sürüyor. Her gün farklı bir mahallede halkla buluşan Belediye Başkanı Halil Şahin, ekibi ile birlikte halkı dinliyor sorunların çözümü için uğraşıyor.

Halkın ayağına giden ve herkesin isteklerini tek tek dinleyen Başkan Şahin, Aksu’da kaybedilen yılların telafisi için çalışıldığını vurguladı.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, , AK Parti ilçe başkanı Durmuş Kaan Şahin, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri ile Aksu’daki mahalleleri ziyaret ediyor, düzenlenen halk toplantıları ile her mahallenin sorununu ayrı ayrı dinliyor. Karaöz’le başlatılan halk toplantıları Çamköy Mahallesi ile devam etti. Burada imar çalışmalarının önemine değinen Başkan Şahin, yapılan yollardan, pazar yerlerinden, okullardan ve diğer hizmetlerden bahsetti. Kısa sürede başta semt polikliniği olmak üzere Aksu’nun ciddi sorunlarının çözüme kavuşturulduğunu aktaran Şahin, “İyi ve kötü gününüzde hep yanınızda olmaya çalışıyoruz. Sizlere gelip sorunlarınızı yerinde dinlemek için bu toplantıları düzenliyoruz. Başarının ekipçilik anlayışı ile mümkün olduğunun farkındayız ve teşkilatımızla, personelimizle uyum içinde çalışıyoruz. Aksu’da boşa geçen yılların telafisini yapmak için özveri ile çalıyoruz. Amacımız kendi yağı ile kavrulan bir belediye olmak” dedi.

HALK İSTEKLERİNİ AKTARDI

Başkan Halil Şahin’e isteklerini ileten Çamköy halkı başta ulaşım, mobese sistemi, mahallelerde anons sistemi ve abonelikler gibi konularda taleplerde bulundu. Ulaşım konusundaki isteklere Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Ulaşım Komisyonu Başkan Yardımcısı olan Yaşar Sözen açıklık getirdi. Monte edilen yeni duraklardan bahseden Sözen, yol sıkıntılarının, araçların saatlerinde yaşanan sorunların farkında olduklarını ve zamanla bunların çözüleceğini söyledi. Abonelikler konusunda ise Başkan Yardımcısı Nevzat Bozarlan mahalle sakilerine açıklamalarda bulunarak şu anda ancak 2004 yılından önce yapılan evlere abonelik verilebildiğini, diğerleri için ise çalışmalar yürütüldüğünü aktardı.

Mahalle toplantısına Belediye Başkanı Halil Şahin’in eşi Ümmü Şahin ile AK Parti ilçe Kadın Kolları Başkanı Saide Karataş ve AK parti milletvekili aday adayı Nur Açan da katılarak destek oldu.