BAŞKAN ŞAHİN'DEN ENGELLİ AİLEYE DESTEK

04 Aralık 2014 - 13:44

Engelli vatandaşlara ayrı önem veren Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, engelli bir aileye iş imkanı sağladı.

Karı-koca yürüme engelli olan Gökçiler ailesi Dünya Engelliler Gününü de fırsat bilerek Belediye Başkanı Halil Şahin’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Aksu Belediyesi engelli bir aileye iş imkanı sağladı. Abdullah-Funda Gökçiler çiftinin her ikisi de yürüme engelli oldukları için tekerlekli sandalyeye mahkum yaşıyorlar. İşleri olmadığı için sıkıntı yaşayan aileye Belediye Başkanı Halil Şahin destek olarak Abdullah Gökçiler’e bir otelde iş buldu. Başkan Şahin’i ziyaret eden aile kendilerine destek verdiği için teşekkür etti.

 

“HERKES ENGELLİ OLABİLİR”

 

Herkesin engelli olabileceğine dikkat çeken Başkan Şahin, “Yarın bizim de engelli bir birey olmayacağımızın garantisi yok. Toplumun tüm bireyleri kaynaşmalı. Biz bu amaçla engelli vatandaşlarımıza elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz” dedi.