Kepezli'nin tercihi Erdal Öner
CHP Kepez Başkan Adayı Erdal Öner, seçim çalışmalarına ev ve mahalle toplantılarıyla devam ediyor.
CHP Kepez Başkan Adayı Erdal Öner, seçim çalışmalarına ev ve mahalle toplantılarıyla devam ediyor. Ziyaretleri esnasında yoğun ilgiyle karşılaşan Kalabalık katılımlara rağmen vatandaşın sorunlarını tek tek dinleyen Öner, eli sıkılmadık esnaf da bırakmıyor.
CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Erdal Öner, Çakıl Kafe'de Konyalı hemşerileriyle buluştu. Sorun ve önerilerin konuşulduğu toplantıda hemşerilerinin desteğini alan Öner, esnaf ziyaretleriyle programına devam etti. Teomanpaşa Mahallesi'nde esnafla görüşen Öner'e vatandaş "Sizi özledik başkanım. Oylarımız yine size" diye moral verdi. Her sokağın ihtiyaçlarını, sorunlarını bildiğini belirten Başkan Adayı Öner, "Seçimden sonra bu mahalleye tekrar geleceğiz. İnşallah yapılması gerekenleri hep beraber yapacağız" dedi.
‘Kepez’in daha önemli ihtiyaçları var’
Seçim çalışmalarına mahalle ve ev toplantılarıyla devam eden Erdal Öner, vatandaşın Cumartesi günü açıklanan projelerle ilgili fikirlerini de alıyor. Projeleriyle ilgili konuşan Öner, "Bir Kepezli olarak Kepez'in neye ihtiyacı olduğunu iyi bilirim. Trilyonlar harcanarak yapılan kongre merkezi ve yüzme havuzundan önce, bizlerin daha temel şeylere ihtiyacı var. Biz de projelerimizde bu temel ihtiyaçları ön plana çıkarmaya çalıştık" dedi. Başka adayları eleştirmek yerine, proje ve sorunlardan söz etmeyi tercih eden Erdal Öner'in bu tutumuyla, "Vatandaş öncelikli, çözüm odaklı" çalışacaklarının mesajını veriyor.
Engelliler için projelere öncelik
Gaziler ve Altınyaka mahallerinde ki mitingde, yoğun bir kalabalığa hitap eden Öner, "Kepez nüfusunun yüzde 8’ini engelli vatandaşlarımız oluşturuyor. Engelli rehabilitasyon merkezi, engelli kreşi, sesli gazete gibi projelerimiz var. İnşallah engelleri el birliğiyle ortadan kaldıracağız" dedi. Altınova'da da mahalle toplantısı gerçekleştiren Öner, başkanlık dönemimde yapılan imar çalışmasının üzerine 5 yıl boyunca bir taş konmadığını belirterek, "30 Mart'ta size 5 yıl hizmet verecek başkan ve ekibini seçeceksiniz. Dua ve desteklerinizi bekliyoruz" dedi. Ev ziyaretlerinde de vatandaşın yanında olduğunu gören Öner, kendilerine duyulan güveni hiç bir zaman boşa çıkarmadıklarını, bundan sonra da böyle olacağını vurgulayarak programını sonlandırdı.