Konged'le G-20 zirvesi

27 Ekim 2015 - 19:34

G20 liderler zirvesi için Antalya'da bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İşleri eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Konged'in düzenlediği kahvaltı programına katıldı.

G-20 zirvesi kapsamında küresel konular hakkında bilgiler paylaşan Çavuşoğlu, Türkiye'nin G20'ye ilk kez ev sahipliği ve başkanlık yapmasının çok anlamlı olduğunu ifade etti.

Ayrıca zirvede alınan kararların tüm dünya tarafından takip edildiğini söyleyen Çavuşoğlu, "...ekonomik dengeler bu zirveden çıkan kararlara göre şekilleniyor..." dedi.

 

Buluşma sonrası, programına ilgisi için eski Bakana teşekkür eden Konged Genel Başkanı Ahmet Alper Alveroğlu, "...sayın bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile derneğimizde, önümüzdeki ay içerisinde Antalyamızın ev sahipliği yapacağı G-20 zirvesi ve küresel meselelere dair verimli bir sohbet gerçekleştirdik..." şeklinde konuştu.

 

Konged Dış İlişkiler Başkanı Esma Kale ve Üniversite Başkanı Ender Ağdeniz'in organize ettiği, Konged Kahvaltı programı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.