MEHMET SELVİ YENİDEN BAŞKAN

07 Mayıs 2019 - 09:39

Aksu Belediye Spor Kulübü 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı mevcut Başkan Mehmet Selvi Başkanlığında toplandı.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcıları Hakkı Çoşgun ve Celil Gökçen, AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut, Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri ile Aksu Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı genel kurulda, mevcut Başkan Mehmet Selvi yeniden Başkanlığa seçildi.


Genel Kurul Toplantısında; Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Mehmet Selvi, Arif Tatar, Musa Burunsuz, Faruk Caner, Mevlüt Çırpan seçilirken,  Yedek Üyeliklere; Filiz Elmas, Mehmet Ali Kurt, Veli Okudan, Kemal Bulut, Yusuf Üzer seçildi. Denetim Kurulu Asil ve Yedek Üyelerinin de belirlendiği seçimlerde;   İsmet Kara, Hüseyin Kuzay, İlhami Kızıl asil, Hatice Gönül, Ahmet Yılmaz ve Veli Gökçen ise yedek üyeliklere seçildi. Amatör Spor Kulüpleri Delegeliğine ise Musa Burunsuz, Mevlüt Çırpan ve Veli Gökçen seçildi.


Toplantının ardından Kulüp Başkanı Mehmet Selvi şunları söyledi; “Çocuklarımızı ve gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutabilmek için yapılabilecek en güzel şey, onları sportif etkinliklere yönlendirebilmektir. Bu konuda elimizden gelen gayreti bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz” dedi.
Göreve yeniden seçilen Mehmet Selvi ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik eden Başkan Şahin ise şunları söyledi; Kulüp sporcularımızın başarısı ortada, kendilerini bir kez daha tebrik ediyorum. Spor kulübümüzün başarıları gün geçtikçe artıyor. Bu da bizi ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.