Zafer'e Yakışır Yelken Yarışları

22 Ağustos 2013 - 22:54

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Antalya Yelken Kulübünün Ev sahipliği yaptığı, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası sponsorluğunda düzenlenen 7.Zafer Kupası Yelken Yarışları 24-25 Ağustos tarihinde Liman Çelebi Marina'da start alıyor.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  ve Antalya Yelken Kulübünün Ev sahipliği yaptığı, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası sponsorluğunda düzenlenen 7.Zafer Kupası Yelken Yarışları 24-25 Ağustos tarihinde  Liman Çelebi Marina’da  start alıyor

Liman Çelebi Marina’da 2 gün sürecek yarışlara yaklaşık 50 sporcu katılacak. Yarışlar 'optimist', 'laser' kategorilerinde oynanacak. Antalya Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu her yıl yapılan Zafer Kupası Yelken Yarışlarına bu senede ev sahipliği yaptıklarını vurgulayarak yine yarışlara bir çok sporcunun katılacağını Zafere yakışır şekilde dereceler alacaklarını ifade etti. Çelebi Marina’da yapılacak yarışlara herkesi davet ediyoruz” dedi.

 

Yarışlarla ilgili şu sözleri kaydeden İl Temsilcisi Gamze Akdeniz Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  ve Antalya Yelken Kulübünün Ev sahipliği yaptığı, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası sponsorluğunda düzenlenen 7.Zafer Kupası Yelken Yarışları her yıl olduğu gibi bu yılda Akdeniz’de Zafer Bayramına yakışacak şölen şeklinde olacağını tüm sporcuların bu büyük organizasyon için aralıksız olarak hazırlandıklarını belirtti.

 

Liman Çelebi Marina’da 24-25 Ağustos tarihlerinden oynanacak yarışlar saat 08:00’da start alacak,18:00’da bitecek. 2 gün sürecek yarışlar düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek.