Reklam

ABDURRAHMAN BAŞKAN "MHP TÜRK SİYASETİNİN ULU BİR ÇINARIDIR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Milliyetçi Hareket Partisi'nin; varlığını koruduğu müddetçe, varlığını Türk varlığına adayan Türk milliyetçilerinin de hiçbir kirli emele geçit vermeyeceklerini bildirdi.

ABDURRAHMAN BAŞKAN "MHP TÜRK SİYASETİNİN ULU BİR ÇINARIDIR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Milliyetçi Hareket Partisi'nin; varlığını koruduğu müddetçe, varlığını Türk varlığına adayan Türk milliyetçilerinin de hiçbir kirli emele geçit vermeyeceklerini bildirdi.

ABDURRAHMAN BAŞKAN
01 Ekim 2023 - 16:09
Reklam

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, bugün gerçekleştirilen Antalya İl Kongresinde yaptığı konuşmada, “Bizim adımız Milliyetçi Harekettir ve Milliyetçi Hareket, oy oranlarıyla değerlendirilemeyen, özgül ağırlığı yüksek, milli siyasetin merkez üssü bir partidir. Partimiz, gücünü milletinden alan bir siyasal düşüncenin savunucusu, Türk siyasetinin ulu bir çınarıdır” dedi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Prof.Dr.E.Semih Yalçın’ın Divan Başkanlığı yaptığı, Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi; MYK Üyeleri, Milletvekilleri, İl Ocak Başkanı, İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkanları, STK temsilcileri ve partililerin katılımları ile gerçekleştirildi. 


NİCE BEDELLER ÖDENDİ 


"Değerli Dava Arkadaşlarım; ilhamını, Orhun Yazıtlarındaki taşlara kazınan, Türk milliyetçiliği anlayışından alan Milliyetçi Hareket Partimiz, 9 Şubat 1969 tarihi Adana Kongresi’nden bu yana geçen 54 yıllık siyasi ömründe, devletini ve milletini önceleyen siyasi anlayışı çerçevesinde nice badireler atlatmış, nice bedeller ödemiştir.
Ve inancımız odur ki canlarıyla bedel ödeyen şehitlerimiz, ölmemiştir; yüce Allah’ın buyurduğu üzere onlar diridirler.  
Bu nedenle; bugün bu salonda sadece bizler yokuz, bugün bu salonda manevi varlıkları hep yanımızda, olan başta merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş olmak üzere, İmdat Sarıca’dan, Mehmet Gencer’e, Murat Çalışkan’dan, Sefa Aydın Baltacıoğlu’na, Doğan Taşoluk’tan Kemal Fedai Coşkuner’e kutlu davamız için canlarını hiçe sayarak şahadet şerbetini içen başta Antalyalı şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimiz bizlerle birliktedir.


ÜLKÜCÜ HAREKETE YAKIŞIR KONGRELER


Hepinizin bildiği üzere, Sayın Genel Başkanımızın talimatlarıyla başlayan kongre takvimiz, Antalya’mızda 1 Eylül 2023 tarihinde Aksu ilçemizde başlamış olup, 9 Eylül 2023 tarihinde Gazipaşa ilçe kongremizle sonuçlanmıştır.
İlçe kongrelerimiz Ülkücü Hareket’e yakışır şekilde, birlik ve beraberlik havasında, dava şuuruyla, parti disiplini içerisinde tamamlanmıştır.
Bugün ise, partimizin 14. Olağan İl Kongresini sizlerin katılımlarıyla aynı heyecan ve birlik beraberlik içerisinde tamamlayacağız.
Ülke genelinde tüm kongrelerimiz tamamlandıktan sonra, Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi tarafından kamuoyu ile paylaşılan 17 Mart 2024 tarihinde de 14. Olağan Büyük Kurultayımızı Cenabı Allah’ın izni ile gerçekleştireceğiz.


Milliyetçi Hareket Partisi, milletini sadece seçim dönemleri hatırlayan değil, aksine yılın her vakti her anı aziz milletimizle buluşan ve onlardan kopmayan bir anlayışa sahiptir.
Bu anlayışla, Sn. Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda Genel Başkan Yardımcımız Sn. Edip Semih Yalçın Başkanımızın koordinesinde “Bölge İstişare Toplantıları”,  “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu”,  “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları”, “Adım Adım 2023; Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun”  temalı çalışmalarımızı gerçekleştirdik.


TEK YÜREK OLMUŞ TÜRKİYE 


Kongre takvimimiz devam ederken diğer yandan yine Sayın Genel Başkanımızın talimatlarıyla, “2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” temasıyla 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere hazırlanmaktayız.
Çünkü şimdi vakit, “Merkezden Yerele Tek Yürek Olmuş Türkiye” vaktidir.
14 ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde, aziz milletimiz güven ve istikrardan yana tavır almış ve geleceğini Cumhur İttifakı’na emanet ederek güvencini ortaya koymuştur. 
Elleri kınalı, ağzı dualı anaların doğurdu Türk çocukları kandilin gayri meşru çocuklarına bu ülkeyi çok şükür teslim etmedi ve etmeyecektir. 
 
 
 
Bizler; her seçim dönemi siyasi çıkar uğruna değerlerimizi kirleten siyaset simsarlarına karşı, Anadolu irfanının sesiyle seslenip; “Vatan kaybettikten sonra neyin siyasetini yapacağız!” uyarısında bulunan Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emrinde, hiçbir dünyevi menfaate hevese tenezzül etmeden kutlu davamız için mücadele ettik ve etmeye de devam edeceğiz.
Seçim sürecinde tüm adaylarımızın yanı sıra il – ilçe teşkilatlarımız ve Ülkü Ocaklarımızın her kademesinde görev olan alan dava arkadaşlarımızla birlikte son derece uyumlu ve birlik beraberlik içerinde bir çalışma yürüttük.
Ve bunun neticesinde bazı partilerin MHP Antalya’da 1 tane bile vekil çıkaramayacak diye yaptığı propagandaya rağmen bizler Antalya’dan 2 vekil çıkarmayı başarmış olsak bile buna sevinmek yerine neden 3 vekil çıkartamadığımıza üzüldüğümüzü belirtmek isterim.  


MHP MİLLİ SİYASETİN MERKEZ ÜSSÜ 


Bizim adımız Milliyetçi Harekettir ve Milliyetçi Hareket, oy oranlarıyla değerlendirilemeyen, özgül ağırlığı yüksek, milli siyasetin merkez üssü bir partidir.
Partimiz, gücünü milletinden alan bir siyasal düşüncenin savunucusu, Türk siyasetinin ulu bir çınarıdır.
Şimdi önümüzde 31 Mart seçimleri var.
İlk hedef olarak seçimlerinde belediyelerimizin sayısını arttıracağız ve 2028 seçimlerinden vekil sayımızı da en az 5 vekile çıkarmak için çalışmalarımıza şimdiden başlamış bulduğumuzu da ifade etmek istiyorum. 
Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Beyefendinin liderliğinde partimiz. 
Türk devletinin bekası,  Türk milletinin geleceği için samimiyetle verdiği mücadele de her zaman devam edecektir. 


Son söz olarak ifade etmek istiyorum ki; Anadolu coğrafyasını vatan haline getiren, her bir karışını kanlarıyla yoğuran ecdadın, şühedanın mirası üstünde, terör ağzıyla konuşup Türk Silahlı Kuvvetlerimize iftira atanların, ne siyasette ne de vatan topraklarında yeri yoktur ve olmayacaktır.
Milliyetçi Hareket Partisi; varlığını koruduğu müddetçe, varlığını Türk varlığına adayan Türk milliyetçileri de hiçbir kirli emele geçit vermeyecektir. 
Kongremizin bir kez daha hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinizi saygılarımla selamlıyorum.
Ne Mutlu Türküm Diyene!"
 

Bu haber 1623 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum