Etkinliğe katılan AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Rıza Sümer, “Terörün şekli, dili, dini, ırkı ve nedeni olmaz. Savcımıza karşı ve yaşanılan bütün terörü lanetliyorum” dedi
AK Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlik ile İstanbul Çağlayan Adliyesinde DHKP-C'li teröristlerce şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz için Antalya Muratpaşa Camiinde gıyabi cenaze namazı kılındı.
Teröre ve teröre destek verenlerin lanetlediklerini dile getiren AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Rıza Sümer, yapılan saldırıyı sadece savcıya değil, aynı zamanda Türk yargısına, Türk demokrasisine ve tüm vatandaşlara yapılmış bir saldırı olduğunu kaydetti.
İl Başkanı Sümer; "Adliye’ye cübbeyle girip savcı vuracak kadar gözü dönmüş teröristlerin ve terör örgütüne tek kelime edemeden teröristlere eylemci diyen, eski Türkiye özlemi ile yanıp tutuşan malum medyayı kınıyoruz. Terörü lanetliyoruz. Terör insanlık suçudur, bunu en yüksek sesle haykırıyoruz. Savcımızı ne yazık ki hain bir terör saldırısı sonucu kaybettik. Yaşanılan bu kalleş saldırıdan dolayı milletimizin başı sağ olsun. Bu yaşanan saldırı bizi derinden etkiledi. Savcımız Mehmet Selim Kiraz'a Allah’tan rahmet ailesine ve tüm sevdiklerine metanet diliyorum. Terörün şekli, dili, dini, ırkı ve nedeni olmaz. Savcımıza karşı ve yaşanılan bütün terörü lanetliyorum. Teröre destek veren, terörü tetikleyen, medya, sanatçı, sivil toplum örgütlerini, suçu ve suçluyu öven kim varsa lanetliyoruz. Ve bu kalleş saldırıyı yapanları, yaşanılan terör saldırısını tetikleyen, destekleyen kimler varsa hepsinin gerekli şekilde cezalandırılması için gerekli suç duyurularında bulunacağız” dedi.
YORUMLAR