Reklam

AK PARTİ AKSU’DA ÇALIŞIR DÖNEMİ

Ak Parti Aksu İlçe Başkanlığından istifa eden Tevfik Fuat Cebeci’nin yerine eski gençlik kolları başkanı Çağatay Çalışır atandı.

AK PARTİ AKSU’DA ÇALIŞIR DÖNEMİ

Ak Parti Aksu İlçe Başkanlığından istifa eden Tevfik Fuat Cebeci’nin yerine eski gençlik kolları başkanı Çağatay Çalışır atandı.

AK PARTİ AKSU’DA ÇALIŞIR DÖNEMİ
19 Ekim 2023 - 19:19
Reklam

Geçtiğimiz hafta Ak Parti Aksu İlçe Başkanlığında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan İlçe Başkanı Çağatay Çalışır, “Bugün burada bayrağı devir alıyoruz Tevfik Fuat Cebeci başkanımızın çalışmalarının üstüne yenilerini ekleyerek 2024 yerel seçimlerde Aksu’da tekrar iktidar olmak için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.Aksu Belediye Başkanımız Halil Şahin ile yaklaşık 10 yıldır Ak Belediyeciliği halkımızla buluşturduk bunun devamı için mücadelemiz sürecek.Bugüne kadar partimize emek vermiş tüm teşkilat mensuplarımızı kucaklamaya sıkılmadık el bırakmayacağımıza söz veriyoruz”dedi.
 
Görevi devir eden eski başkan Tevfik Fuat Cebeci,”Göreve geldiğimiz günden beri çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük 2019 seçimlerinde Halil Şahin başkan öncülüğünde seçimleri kazanıp Aksu’ya değer üstüne değer kattık.Ankara’da çözülmesi gereken tüm işlerde başkanımızın yanında olup çözüm kavuşturduk.Bugün burada bayrağı Çağatay Çalışır başkana devir ediyoruz.Görevinde başarılar dilerim partimizin emrinde her zaman çalışmalara devam edeceğiz”dedi.
 
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin,”Ak Parti’nin kurulduğu günden beri bu partide görev yapmaktan onur duydum.Kendi menfaatleri uğruna çalışanlar her zaman yok olup gittiler.Bu ekip işi kim ben derse kaybeder biz demedikten sonra yaptığımız işin bir manası kalmaz.Yaklaşık 10 yıldır bu ilçede belediye başkanlığı görevini ekibimde birlikte yürütüyorum bir çok sorunu partimizin gücüyle çözdük.Altıntaş ve Atatürk mahallesi için özel yasa çıkarttırdık.Şimdi de Pınarlı mahallesinde halkımızı mutlu edecek rakamlarla karşılarına çıktık. Önümüzde yapacağımız bir çok hizmet var ilçe başkanlığı görevini devir eden Tevfik Fuat Cebeci’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz, görevi devir alan Çağatay Çalışır’a yeni görevinde başarılar dilerim”dedi.
 
Görevi devir eden Tevfik Fuat Cebeci’ye Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve ilçe başkanı Çağatay Çalışır çiçek takdiminde bulundu.
 
 
 

Bu haber 1380 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum