Reklam

AKSU BELEDİYESİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KURULU TOPLANDI

Aksu Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu toplandı.

AKSU BELEDİYESİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KURULU TOPLANDI

Aksu Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu toplandı.

AKSU BELEDİYESİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KURULU TOPLANDI
29 Mart 2022 - 19:17

Toplantıya; Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcıları Nevzat Bozarslan, Celil Gökçen, A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Nasuh Boztepe, A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Deniz Kesdi ve İşyeri hekimi Dr. Ali Aktuğ katıldı.


Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin başkanlığında gerçekleştirilen İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Toplantısı’nda daha önceki kurul toplantılarında alınan kararlar gözden geçirildi, iş yeri hekimi ve işyeri uzmanlarının saha tespitleri değerlendirildi. Kaza ve ramak kala olaylarının incelendiği toplantıda ayrıca mevzuattaki değişikliklerle ilgili bilgilendirme yapıldı. Aksu Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Toplantısında konuşan A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Nasuh Boztepe iş sağlığı ve güvenliği konusunda personel eğitiminin önemine dikkat çekti. Boztepe, “Saha ziyaretlerimizde tespit ettiğimiz tehlike ve riskleri öncelikle kaynağında yok etmeye çalışıyoruz. Çalışan güvenliğinin daha etkin sağlanması ve iş kazalarını önleyici tedbirlerin alınması için yapılan saha gözetimleri ve çalışmalarımız bu anlamda çok önemli” dedi.


Bir işyerinde verimliliğin artması; çalışan motivasyonu ve iş güvenliğinin bütün unsurlarıyla yerine yetirilmesi ile sağlanabilir diyen Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Çalışma arkadaşlarımızın iş güvenliğini sağlamak, güvenli çalışma alanları oluşturmak bizim en büyük önceliğimiz. Hiçbir şey çalışanlarımızın sağlığından ve can güvenliğinden önemli değil. Bu yüzden bizler, güvenlik tedbirlerini planlamak ve bu tedbirleri kontrol etmek zorundayız. Bizler belediye olarak çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz, hizmetlerimizi yürütürken iş sağlığına ve çalışanlarımızın güvenliğine ise azami hassasiyet gösteriyoruz.” dedi.
 

Bu haber 509 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum