
Sergi açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Cahit Öztürk, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Serkan Çapan, Aksu Belediye Başkanı’nın eşi Emine Yıldırım, Halk Eğitimi Merkezi müdürleri ve davetliler katıldı.
Açılış töreninde sergiyi gezen İlçe Milli Eğitim Müdürü Cahit Öztürk, kursiyerlerin el emeğiyle hazırladığı eserleri tek tek inceleyerek hem kursiyerleri hem de öğretmenleri emeklerinden dolayı tebrik etti. Öztürk, ayrıca “Cenaze Hizmetleri” kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere belgelerini takdim etti.
Sergi, yıl boyunca açılan çeşitli kurslarda üretilen el sanatları, giyim, ahşap boyama gibi birçok alandaki ürünleri ziyaretçilerle buluşturarak Hayat Boyu Öğrenme’nin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.
YORUMLAR