ANTALYA VALİSİ KOLTUĞUNU DEVRETTİ

Antalya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili vali olan ortaokul öğrencisi Şerife Özbek, bu özel günde çocukların polis araçlarıyla gezdirilmesi talimatını verdi.

ANTALYA VALİSİ KOLTUĞUNU DEVRETTİ

Antalya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili vali olan ortaokul öğrencisi Şerife Özbek, bu özel günde çocukların polis araçlarıyla gezdirilmesi talimatını verdi.

ANTALYA VALİSİ KOLTUĞUNU DEVRETTİ
24 Nisan 2022 - 13:11

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102'nci yıldönümü Antalya'da büyük coşkuyla kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili vali olan ortaokul öğrencisi Şerife Özbek, Vali Ersin Yazıcı’nın koltuğuna oturdu.


Biz Çocuklara Güvenin, İnanın, Destek Vermeye Devam Edin


Antalya Valiliği makamındaki törende Vali Yazıcı, 23 Nisan Valisi Şerife Özbek'i kapıda karşıladı. Vali Yazıcı'nın makamına oturan Şerife Özbek, yaptığı konuşmada, “Şunu söylemeliyim ki, bizler şanslı çocuklarız. Çünkü dünyada bayram armağan edilen, adına bayram kutlanan çocuklar bizleriz. Dünya çocuklarıyla bu gururu paylaşmaktan çok mutluyuz. Bu nedenle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle yad ediyoruz. Vatanı için şehit olan büyüklerimizi saygıyla anıyoruz. Türk çocukları olarak bizler ecdadımızdan öğrendiğimiz gibi vatan sevdasıyla büyüyoruz. Biz çocuklara güvenin, inanın, destek vermeye devam edin.” dedi.


23 Nisan Valisi Şerife Özbek konuşmasının ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Simay Yade Çoban ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ile görüşerek isteklerde bulundu. 23 Nisan Valisi Şerife Özbek, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanından çocukların bulunduğu yerlerde gezici kütüphanelerin bulundurulmasını, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’dan ise bu özel günde çocukların polis araçlarıyla gezdirilmesi talimatını verdi.


Kutlamalar Cam Piramitde Devam Etti


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Cam Piramit'te düzenlenen programlarla devam etti. Buradaki törene Vali Yazıcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Orhan Özdemir, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Yarbay Murat Sezgin, Garnizon Komutanı Piyade Albay Erdal Köse, Hava Meydan Komutanı Hava Pilot Yarbay Esra Özatay, Gençlik Ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, kamu yöneticileri, 23 Nisan'da yönetici koltuklarına oturan çocuk yöneticiler ile çok sayıda vatandaş ve çocuklar katıldı.


Tören alanında kısa bir konuşma yapan Vali Yazıcı, hazırladıkları şölen için çocuklara teşekkür ederek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı. Okulların tiyatro, spor faaliyetleri, dans gösterileri, müzik ve şiir dinletilerini izleyen Vali Yazıcı ve protokol üyeleri sergi alanını gezerek çocuklarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.


Bu haber 599 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum