Reklam

BAL, ”HERKESE İYİ GELECEĞİZ”

İYİ Parti Aksu İlçe Başkanı Recep Bal gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Bal üye sayılarını açıkladı.

BAL, ”HERKESE İYİ GELECEĞİZ”

İYİ Parti Aksu İlçe Başkanı Recep Bal gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Bal üye sayılarını açıkladı.

BAL, ”HERKESE İYİ GELECEĞİZ”
24 Eylül 2021 - 10:10
Reklam

Yapılacak genel seçimlerde ve yerel seçimlerde partisini birinci parti yapacağını açıkladı. Seçimler yarın olacakmış gibi çalışmalara devam ediyoruz.
 
 
 
İYİ PARTİ MHP NİN DEVAMI DEĞİLDİR
 

İYİ Parti Aksu İlçe Başkanı Recep Bal, İyi Parti Ülkücüler tarafından kurulmuştur bilindiği üzere ama biz MHP'nin devamı değiliz. Türkiye'nin tamamını kucaklayan, bayrağıyla, sancağıyla, devletiyle, milletiyle Atatürk ve Cumhuriyetle sorunu olmayan herkesi kucaklayan bir parti olduğu için herkesin gönül rahatlığıyla tercih edebileceği bir partidir. Bu yüzden Aksu halkı, girdiğimiz ilk seçimde bizi ikinci parti yapmıştır.
 
 
AKTİF 2000 ÜYE
 

35 mahallemizin 35'inde de mahalle başkanlarımızla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Aktif 2000 üye ile yolumuza devam ediyoruz. Gün geçtikçe daha da büyüyeceğimize de inancımız tam. Bizim hedeflerimiz var, bu hedeflerimiz doğrultusunda çalışıyoruz. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in de dediği gibi, ‘Bir yerin efendisi ancak oraya hizmet edendir.’ Öğütünün doğrultusunda hizmet etmeye çalışıyoruz.
 
 
 
HERKESE İYİ GELECEĞİZ

 
Başkan Bal, tek gayemiz Aksu halkına hizmet etmektir. Her gün sahalardayız vatandaşlarımızın dertlerini dinliyoruz, gücümüz yettiğince onların sıkıntılarını paylaşıyoruz, vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Yani eksiye gitmiyoruz, üstüne koyarak yolumuza devam ediyoruz. Aksu için çalışmayı hiçbir zaman bırakmayacağız, Aksu'ya iyi geleceğini düşündüğümüz her şeyi savunmaya devam edeceğiz dedi.
 
 
 
 
 
 
 

Bu haber 1014 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum