Reklam

BAŞKAN ÇETİN’DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Antalya’dan Güçlü Bir Desteğin Geleceğini Söyledi. Başkan Çetin, Ülkeye Hizmet Etmek İsteyenleri Ak Parti Çatısına Davet Etti.

BAŞKAN ÇETİN’DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Antalya’dan Güçlü Bir Desteğin Geleceğini Söyledi. Başkan Çetin, Ülkeye Hizmet Etmek İsteyenleri Ak Parti Çatısına Davet Etti.

BAŞKAN ÇETİN’DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
26 Ocak 2023 - 20:28
Reklam

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla göreve gelir gelmez Antalya’da basın toplantısı düzenledi. AK Parti Antalya İl Başkanlığı’ndaki toplantıya katılım yoğundu. Sözlerine partiye ve ülkeye hizmet etmiş kişileri anarak başlayan AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, bayrağı devraldığı İbrahim Ethem Taş başta olmak üzere kadın ve gençlik kolları ile partiye hizmet eden herkese teşekkür etti. Başkan Çetin, “Dünyanın dört bir yanında sahada ve masada güçlü Türkiye idealiyle mücadele eden Antalya teşkilatlarımızın değerli büyüğü Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu başta olmak üzere MKYK üyelerimize, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Sayın cumhurbaşkanımızın AK Parti kadrolarına, Antalya’mıza sevgi ve selamlarını ilettiğini belirtmek isterim” dedi.
 

BİRLİK, BERABERLİK KARDEŞLİK MESAJI


AK Parti Antalya teşkilatının birlik, beraberlik ve huzur siyasetinin bir örneği olduğunu söyleyen Başkan Çetin, daha öncede bu göreve talip olduğunu ancak şimdi nasip olduğunu söyledi. Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin konuşmasını şöyle sürdürdü, “Bu sebepledir ki, bu değişim sürecinde öne çıkan yegane kavram birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk olmuştur. 2023 seçimleri arifesindeyiz. AK Partimiz milli ve manevi değerlerine sarsılmaz bir bağlılıkla son 21 yılda Antalya’mıza ve dahi ülkemize saymakla bitiremeyeceğimiz muhteşem eserler ve hizmetler üretmiştir. Ayrıca dünyanın salgın sonrası zor zamanlarında dahi bu eserlerini üretmeye devam ettiği hepimizin malumudur. AK Parti ve AK Partili kadrolar görev başındaysa orada hizmet vardır, eser vardır çünkü AK Parti kadroları halka hizmet etmek hakka hizmet etmektir mantığıyla hareket etmektedir. İşte Antalya’mızda son 4 yıldır büyükşehir başta olmak üzere bir kısım belediyelerde AK Partili kadroların görev almadığı süreçlerde Antalya’mıza hiçbir hizmetin yapılmadığını en iyi bilen Antalya’da yaşayan hemşerilerimizdir. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında ‘Türkiye Yüzyılı’ ufku ve vizyonunu ortaya koyan AK Partimiz Antalya’mızın ve ülkemizin muhasır medeniyetler seviyesinin üzerinde bir lige taşıma arzusundadır. Ama tüm bunlara rağmen karşımızda ülkemizin birlik ve beraberliğini hiçe sayarak milli duygulara olan her ferdin gurur ve heyecanla izlediği projelere saldırmayı muhalefetlik yapmak zanneden bir güruh olduğu da hepimizin malumudur.”
 

“CUMHURBAŞKANIMIZA ANTALYA’DAN GÜÇLÜ DESTEK VERECEĞİZ”
 


14 mayısta yapılacak seçimler öncesinde çok çalışarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Antalya’dan güçlü bir destek vereceklerini dile getiren AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, “Siyaset ile teşkilat arasındaki en kıymetli bağ üyelerimizdir. Partimiz ile kurulmuş olan üyelik bağıdır. Bu sebeple, AK Partimize üye olan üyelerimizden mahalle teşkilatlarımıza, sandık kurullarımızdan meclis üyelerimize, belediye başkanlarımızdan ilçe başkanlarımıza kadar bu sevdaya gönül veren kardeşlerimize, AK Parti davasına gönül veren vatandaşlarımıza açıkça sesleniyorum, bugün birlik, beraberlik, kardeşlik ve heyecanla çalışma günüdür” diye konuştu. Antalya’ya ve ülkeye hizmet etme sevdalısı vatandaşlara seslenen Başkan Çetin, “Bu topraklarda hizmet etmeye dair derdi olan, heyecanı olan kim varsa, AK Parti çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyorum. Ak Parti şehrine ve ülkesine sevdalı herkese kollarını ve kucaklarını açan bir harekettir. Bu yeni dönemde kapsayıcı ve kuşatıcı bir hizmet anlayışıyla birbirinden değerli yol arkadaşlarımızla Antalya’mızı ve ülkemizi birlikte yönetmek düsturuyla hizmet edeceğimizi sizlerle paylaşmak istiyorum” dedi. Başkan Çetin açıklamasını, “İlk günkü aşkla başlasın Türkiye yüzyılı durmak yola devam” cümlesiyle bitirdi. Toplantının devamında, temayül yoklamasının ardından AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ile Ankara’ya giden il başkan adayları birlik ve beraberlik mesajı verdi.
 

Bu haber 750 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum