BAŞKAN ŞAHİN ALTINTAŞ’TA BELEDİYE’YE 12 DAİRE KAZANDIRDI

Aksu Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Halil Şahin başkanlığında toplandı.

BAŞKAN ŞAHİN ALTINTAŞ’TA BELEDİYE’YE 12 DAİRE KAZANDIRDI

Aksu Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Halil Şahin başkanlığında toplandı.

BAŞKAN ŞAHİN ALTINTAŞ’TA BELEDİYE’YE 12 DAİRE KAZANDIRDI
02 Şubat 2023 - 21:22

Halil Şahin’in başkanlık ettiği meclis toplantısında gündem maddelerine geçilmeden önce grup sözcüleri önemli gün ve haftalara değindi. Geçtiğimiz günlerde İsveç’te kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’e yapılan saygısızlığın şiddetle kınanarak lanetlediği meclis toplantısında yurt genelinde şehit olan güvenlik kuvvetleri mensupları rahmet ve minnetle anıldı. Aksu Belediye Başkanımız Halil Şahin’in eşi Ümmü Şahin’in yeni doğan bebekleri ziyaret ederek, hediyeler götürdüğü “Hoş Geldin Bebek” Projesinin Kent Başkan Aylık Belediye Haber Dergisi tarafından ödüle layık görülmesi neticesinde “Yılın Belediye Başkanı” seçilen Başkan Şahin ve projeye katkılarından dolayı eşi Ümmü Şahin tebrik edildi.
Üç ayların başlamasının ardından şubat ayında idrak edilecek Miraç Kandili’nin hayırlara vesile olmasını dileyen grup sözcüleri, yarıyıl tatilinin ardından ikinci döneme başlayacak öğrenci ve öğretmenlere ise başarılar diledi. Aksu Belediye Spor Kulübü grekoromen ve serbest güreşçilerinin Antalya bölgesinde U19, U21 ve U23 yaş kategorilerinde dereceye giren sporcuları ve kulüp yönetiminin tebrik edildiği mecliste ayrıca merhum sanatçı Barış Manço rahmetle anıldı.
 

BELEDİYE’YE 12 DAİRE KAZANDIRILIYOR


7.Gündem maddesinde Aksu Belediyesine ait 1.242 m2 hisseli arsada meclis üyelerinin oy birliği ile kat karşılığı sözleşmesi yapılabilmesi için yetkisi Başkan Şahin’e verildi. Aksu Belediyesinin hukuk mücadelesi sonrası mahkeme kararı ile Belediye’ye kazandırdığı arsa karşılığında 12 daire Aksu Belediyesine verilecek.
Diğer gündem maddelerinin komisyonlara havale edildiği meclis toplantısında, komisyonlardan gelen gündem maddeleri ise kabul edildi.
 

Bu haber 1148 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum