Reklam

BAŞKAN ŞAHİN: ONLAR KONUŞUR BİZ YAPARIZ

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Ankara dönüşünde gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN ŞAHİN: ONLAR KONUŞUR BİZ YAPARIZ

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Ankara dönüşünde gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN ŞAHİN: ONLAR KONUŞUR BİZ YAPARIZ
04 Kasım 2022 - 10:12

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, ilçedeki yatırımlar ve bazı sorunların giderilmesi için birtakım ziyaretler ve bazı görüşmeler yapmak üzere Ankara’ya gitti. Ankara dönüşünde Bizim Aksu Gazetesi’ne önemli açıklamalarda bulunan Başkan Şahin hem ilçedeki son durum hem de genel gündemi değerlendirdi. Daha önceki yönetimleri bu konu da eleştiren Başkan Şahin, “Bizden önceki yöneticilerin Ankara’ya gidiyorum deyip başka yerlerde gezdiğini bu halk çok iyi biliyor” dedi.
 

Başkentte bakanlıklara yaptığı ziyaretlerin olumlu geçtiğini belirten Başkan Şahin, Pınarlı’daki tapu sorunun çözüme ulaştığını en kısa sürede tapuların verileceğini söyledi. Hükümet konağı ihalesinin yapıldığını yüklenici firmaya yer teslimi yapılacağını açıklayan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “Aksu Devlet Hastanesi’nin ihalesi yeniden yapıldu, artan maliyetler sebebiyle fiyat güncellenmesiyle yüklenici firmaya yer teslimi yapılacak” dedi.


YER SORUNU ÇÖZÜLDÜ


Göreve gelir gelmez, hastane ve hükümet konağı için yer sorununu çözdüklerini hatırlatan Başkan Şahin, “Milli Eğitim Bakanlığı’ndan hükümet konağı için yer aldık ve mevcut belediye binamızı da içine katarak millet bahçesi ile birlikte Aksu’ya yakışacak bir hükümet konağı adımını oluşturmuş olduk. Aynı şekilde hastane yapabilmek için öncelikle yer lazımdı, bunun için çabaladık sonuca baktığımızda başarmışız. Hastanemizin yerini ortaya çıkarmışız bizden öncekiler yer gösterin hastaneyi biz yapalım diyordu. Hastane yerini planlamak onların göreviydi bunu unuttular. Şu anda hem hastane hem de hükümet konağımızın yerleri belirlenmiş durumda. Hükümet konağımızın 150 günlük bir işi kaldı ve en kısa sürede bitecek. Tüm kurumları içinde toplayacağız. Hastanemiz kaldığı yerden devam edecek” şeklinde konuştu.


“GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ”


Ankara’ya yaptığı ziyaretlerle ilçeye yatırım için çalıştıklarını söyleyen Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “Gece gündüz ilçemiz için çalıştığımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Algı oluşturmak isteyen art niyetli kişiler olduğunu biliyoruz. Hastane ne oldu? diye soranlar oluyor. Biz bu soruların cevaplarını her mahallede yaptığımız halk buluşmalarında veriyoruz. Mutlaka hakkımızda olumsuz konuşanlar olacaktır. Unutmayalım ki, güneş balçıkla sıvanmaz” dedi.
 
 

Bu haber 606 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum