Reklam

BAŞKAN TAŞ GÖREVİ DEVİR ALDI

Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nde (AGC) devir teslim töreni yapıldı. Yeni Başkan İdris Taş, görevi Mevlüt Yeni'den devraldı.

BAŞKAN TAŞ GÖREVİ DEVİR ALDI

Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nde (AGC) devir teslim töreni yapıldı. Yeni Başkan İdris Taş, görevi Mevlüt Yeni'den devraldı.

BAŞKAN TAŞ GÖREVİ DEVİR ALDI
14 Ekim 2021 - 19:30
Reklam

Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen törene Akdeniz Gazeteciler Federasyonu ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun, AGF Genel Başkan Yardımcısı ve KKTC Antalya Turizm Temsilcisi Nazmi Pınar, AGC Kurucu üyelerinden Cevat Alp, yeni yönetim kurulu üyeleri Rasim Gündüz, Şifa Çiçek, Işık Tuncel, Ersin Aydın, Ahmet Öcal, Ahmet Yenigün, Yalçın Teke,  Süleyman Elçin, Hayrettin Deniz  ve çok sayıda gazeteci katıldı.Yeni Başkan İdris Taş Mevlüt Yeni'ye bundan sonraki hayatında başarılar diledi
 

"HER AY BİR PROJE"


Törende konuşma yapan yeni Başkan İdris Taş ise gençliğinin ilk yıllarının AGC’de geçtiğini ve çeşitli görevlerde bulunduğunu hatırlatarak, “AGC'ye çocuğum gibi bakıyorum. Başkanlık olur olmaz o şekilde girdim seçime. Bundan sonraki süreçte gece gündüz ekip arkadaşlarımla yılmadan yorulmadan mücadele edeceğiz. Her oyun hakkını vermeye çalışacağım. Her medya kuruluşuna eşit davranacağız. AGC’de her gün bir yönetim kurulu üyesi göreceksiniz. Sizin ihtiyaçlarınıza cevap verecek. Başkan Mevlüt Yeni çok güzel projelere imza attı. Beraber çalıştık, bana verilen her görevi yerine getirdim. Bundan sonrada yerine getirmeye devam edeceğim” diye konuştu.
 

AGC GÖREV DAĞILIMINI YAPTI
 

Antalya Gazeteciler Cemiyeti 18. Olağan Genel Kurul'da göreve gelen İdris Taş başkanlığındaki yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı.
Genel kurulun ardından yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında AGC Başkan Yardımcılığı görevine Şifa Çiçek, Ersin Aydın, Ahmet Öcal ve Ahmet Duran Yenigün getirildi.
Genel Sekreter'in Rasim Gündüz olduğu yönetim kurulunda mali sekreterlik görevini Yalçın Teke, Genel Sekreter Yardımcılığı görevini ise Hayreddin Deniz üstlendi. Başkanvekilliği görevi Işık Tuncel'e verilirken Süleyman Elçin ve Mehmet Kılıçarslan yönetim kurulu üyeleri oldu.
Başkan İdris Taş, yönetimde görev dağılımının yapılmasıyla projelere hızla start vereceklerini söyledi. Her ay bir projeyi hayata geçirmeyi hedeflediklerini dile getiren Taş, azimle yılmadan, yorulmadan çalışacaklarını kaydetti. 
 

Bu haber 483 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum