Reklam

BAŞKAN TÜTÜNCÜ, MURATPAŞA’DA

Antalya’nın ilçelerini karış karış gezen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa ilçesini ziyaret etti. Muhtarların istek ve taleplerini dinledi, evlere konuk oldu, ilçe esnafının kapısını çaldı.

BAŞKAN TÜTÜNCÜ, MURATPAŞA’DA

Antalya’nın ilçelerini karış karış gezen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa ilçesini ziyaret etti. Muhtarların istek ve taleplerini dinledi, evlere konuk oldu, ilçe esnafının kapısını çaldı.

BAŞKAN TÜTÜNCÜ, MURATPAŞA’DA
18 Kasım 2022 - 13:56

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa ilçesindeki ilk ziyaretini Sedir Mahalle Muhtarı Hasan Kahraman’a gerçekleştirdi. Başkan Tütüncü, hal hatır sordu, istek ve taleplerini dinledi. Kepez Belediyesi olarak her zaman muhtarların yanı başında olduklarını ve bu nedenle muhtar ziyaretlerini çok önemsediklerini söyledi. Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Gülay Eser’in de taleplerini dinleyen Başkan Tütüncü, mahalle esnafını gezdi, Tonguç Taksi Durağına uğradı. Taksici esnafıyla sohbet eden Başkan Tütüncü, ardından Sanayi Spor Kulübünü ziyaret etti. Başkan Tütüncü’ye, Sanayi Spor Kulüp Başkanı Adnan İmirgi tarafından kendi adının yazılı olduğu forma hediye edildi. Eski Sanayi Kooperatif Derneği Başkanı Ali Rıza Erkek’i ziyaret ederek hal hatır soran Başkan Tütüncü, semt esnafını da tek tek gezdi, bol kazanç dileklerini iletti. Türkiye Muhtarlar Federasyon Başkan Yardımcısı ve Kızıltoprak Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz’ın da istek ve taleplerini dinleyen Başkan Tütüncü, Muratpaşa ilçe sakinlerinin de kapılarını çaldı. Evlere konuk olan Başkan Tütüncü, günün sonunda AK Parti Muratpaşa İlçe Teşkilatının düzenlediği geniş kapsamlı toplantıya katıldı.


TÜRKİYE’Yİ 100. YIL HEDEFLERİNE HEPBİRLİKTE TAŞIYACAĞIZ


2023 seçimlerinin önemine değinen Başkan Tütüncü, “Bu seçimler Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimleri… Bu seçim neden mi önemli? Türkiye bugün içinde bulunduğumuz dönemde dünyada çok önemli bir siyasal aktör olmaya doğru yürüyor. Kendi sanayisini geliştiriyor, Savunma Sanayisini geliştiriyor.  Teknoloji üreten, icat geliştiren gençlerle geleceğe yürüyor. Öz güveni yüksek gençlerle gelecek inşa ediyor. Ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini hep birlikte 100. yıl hedeflerine taşıyacak, şanlı bayrağımızı daha da parlatacak çok önemli adımları, atılımları ve sıçramaları gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Bu bizi gururlandırıyor. Yerli ve milli otomobilimiz yollarda, kendi savaş uçağımızı, insansız hava uçaklarımızı, helikopterlerimizi yapmışız. Yerli ve milli uydularımızı uzaya gönderiyoruz, Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna oto yollar, köprüler, tüp geçitler, barajlar, havaalanları,  okullar, şehir hastaneleri, devlet hastaneleri yapmışız. Ve geleceğe heyecanla bakıyoruz. “ dedi.


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye, gün boyu devam eden ilçe ziyaretlerinde Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker ve ilçe teşkilatı eşlik etti.
 

Bu haber 352 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum