Reklam

BUCAK’IN SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI DUALARLA YAPILDI

Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkan Adayı Metin Bucak, Seçim Ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

BUCAK’IN SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI DUALARLA YAPILDI

Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkan Adayı Metin Bucak, Seçim Ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

BUCAK’IN SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI DUALARLA YAPILDI
22 Aralık 2021 - 13:37

Havanın Çok Soğuk olmasına rağmen Yüzlerce Pazarcı Esnafı katılımıyla Ofis açılışı izdihama dönüştü. Dualar eşliğinde açılışı gerçekleştirilen Açılışta, Başkan Adayı Metin Bucak teşekkür konuşması yaptı.
Konuşması esansında Projelerine de yer veren Metin Bucak; “Pazarcı Esnafı evine gelir gibi Odamıza gelecek. Çünkü Orası hepimizin. Allah nasip ederde Başkanlığı kazanırsak sizlerde göreceksiniz ki, Herkese eşit hizmet olacak” dedi. Sözleri sık sık alkışlarla kesilen Metin Bucak, Pazarcı Esnafına da ÖTV’siz araç müjdesi verdi. Bucak ; “ Biliyorsunuz ki Şoför Esnafına bir defaya mahsus olmak üzere ÖTV’siz araç kolaylığı sağlandı. Göreve geldiğimiz zaman yapacağımız ilk işlerden birisi de ÖTV’siz araç konusunda derhal çalışma başlatmak olacak. Benim Pazarcı Esnafımda Ticaretle uğraşıyor. Araçsız olmayacağı da ortada. Neden aynı hak bizlere tanınmıyor? Seçimden hemen sonra bir komisyon kurularak, Bakanlık düzeyinde görüşmeler ve çalışmalar başlatarak, Esnafımızın ÖTV’siz araç hakkından yararlanmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.
 
Bir Pazarcı Esnafının Adama göre mi yoksa adamına göre mi muamele yapılacak? Sorusuna ise Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkan Adayı Metin Bucak; “Sevgili Kardeşim 4000 Kişiye, 4000 Esnafımıza yani 4000 Kardeşime eşit ve adaletli olacağız. Ben Başkan olabilirim. Ancak Oda hepimizin” dedi.
Seyyar Satıcılar konusunda da gerekli önlemler alınacağını belirten Bucak; “Pazarlar etrafında Seyyar satıcılar var. Bunlara gerekli haklar sağlanmıştı. Ancak bakıyoruz ki hakkı olmayanlarda oraları işgal ediyor ve bu giderek çoğalıyor. Bu Konuda Belediye Zabıta ekiplerinden daha sıkı tedbirler alınması konusunda elimizden geleni yapacak ve haksız kazancın önüne geçeceğiz” şeklinde konuştu.
 
Metin Bucak sırasıyla yapacağı Projeleri de anlattı. İşte o Projeler;
1-Pazarcı esnafımızın dertlerini biliyoruz. Tüm dertlerinize biz çözüm üreteceğiz.
2-Hayata geçmesi gereken tüm yenilikleri biz hayata geçireceğiz.
3-Esnafımız daha siftah yapmadan alınan ücretlere düzenleme getireceğiz.
4-Etiket ücretini kaldıracağız.
5-Otobüs ücretlerini kaldıracağız.
6-Yolda kalan pazarcı esnafı için 7/24 çekici hizmeti sağlayacağız.
7-Pazarcılar Odası Spor Kulübü'nü kuracağız, 2 adet halı saha yapacağız. Hem esnafımıza sosyal tesis imkanı sağlayacak hem de esnaflarımızın çocuklarının profesyonel anlamda spor yapmalarına imkan vereceğiz.
8-İki ayrı Düğün Salonu yaparak hem odamıza gelir elde edecek hem de dar gelirli esnaflarımıza mutlu günlerinde destek olacağız.
9-Pazarcı esnafımızın alacağı araçlarda KDV indirimi sağlayacağız.
10-Pazarcı esnafımıza İNDİRİMLİ YAKIT KARTI sağlanması görüşmelere başlayacağız.
11-Odayı kiracı konumundan çıkarıp kendi binasına kavuşturacağız.
12-Poşet alımlarında esnafımızı başka şehirlerdeki ezdirmeyeceğiz.
13-Pazar yerlerinin üst kapamalarını esnaftan para toplayarak değil Belediyeler aracılığıyla yaptıracağız.
 

Bu haber 722 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum