Dünya Yaşlılar Haftası nedeniyle yazılı bir açıklama yayınlayan Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, “Milli ve manevi değerleri kendinden sonraki kuşaklara taşıyan büyüklerimizin hak ettikleri yaşam standardını hayatlarının ikinci baharında yaşamaları en büyük dileğimizdir” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, yaşlıların dünle bugün arasında köprü kuran en değerli insanlar olduğunu vurgulayarak, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Yaşlılarımıza çok şey borçluyuz. Onlar için ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Sıkıştığımız anda danışacağımız, başımızı omuzlarına yaslayıp mutlu olacağımız, büyüklerimizin olması çok önemli ve bir o kadar da anlamlıdır. Toplumla bütünleşerek hayata bağlı kalmaları için elimizden geleni yapmalıyız. Unutmayalım ki bizler de bir gün yaşlanacağız. Yaşlılarımıza saygıda kusur etmeyerek, onların bizim için ne kadar değerli olduklarını hissettirelim. Allah onların yokluğunu bizlere göstermesin.”
YORUMLAR