Reklam

CELİL GÖKÇEN, ‘’HERKESE EŞİT HİZMET VERİYORUZ’’

AK Parti Aksu Belediye Meclis Üyesi ve Fen İşlerinden sorumlu Aksu Belediyesi Başkan Yardımcısı Celil Gökçen Bizim Aksu TV’de yayınlanan Enes Gürel ile Aksu Gündemi programının konuğu oldu.

CELİL GÖKÇEN, ‘’HERKESE EŞİT HİZMET VERİYORUZ’’

AK Parti Aksu Belediye Meclis Üyesi ve Fen İşlerinden sorumlu Aksu Belediyesi Başkan Yardımcısı Celil Gökçen Bizim Aksu TV’de yayınlanan Enes Gürel ile Aksu Gündemi programının konuğu oldu.

CELİL GÖKÇEN, ‘’HERKESE EŞİT HİZMET VERİYORUZ’’
12 Kasım 2021 - 15:35
Reklam

AK Parti  Aksu Belediye Meclis Üyesi ve Fen İşlerinden sorumlu Aksu Belediyesi Başkan Yardımcısı Celil Gökçen Bizim Aksu TV’de yayınlanan Enes Gürel ile Aksu Gündemi programının konuğu oldu.

 
HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET VERİYORUZ

 
Mahallelere eşit hizmet verildiğini belirten Aksu Belediye Başkan yardımcısı Celil Gökçen, ‘’Aksu’nun 35 tane mahallesi var. Hepsine eşit bir şekilde hizmet götürüyoruz. Muhtarlarımız ile yaptığımız toplantıda kura çekme önerisi üzerine hem fikir olduk. Kura sırasına göre tüm mahallelerimize sıra geldikçe tüm ekiplerimiz çalıştık. Aksu yeni bir ilçe olduğu için yollarımız caddelerimiz sokaklarımız çok da iyi değildi. Biz bu işi yeniden derleyip, toplamaya çalışıyoruz. Şu an da ciddi yatırımlar yapıyoruz. Güzel çalışmalarımız da devam ediyor.’’ dedi.
 

KİŞİYE ÖZEL ASFALT DÖKMÜYORUZ

 
Vatandaş’ın belediye kişiye özel asfalt döküyor sitemine karşı Gökçen, ‘’Kişiye özel değil de, örneğin vatandaşımız bize ulaşıyor. Benim evimin önü çok bozuk. Veya yolumuz çok kötü diyorlar. Ya da yollarımıza asfalt dökülürken evlerinin önünde asfalt dökülmesi gereken 10-20 metre bir alan oluyor, asfalt döker misiniz diyorlar bizde döküyoruz. Vatandaşımızı kırmıyoruz. Vatandaşımızın istekleri doğrultusunda elimizden geleni yapıyoruz.’’ şeklinde konuştu.  
 

Vatandaş’ın bu asfalt nereye döküldü, onay verilen para nereye gitti sorusuna Celil Gökçen, ‘’Meclis üyesi arkadaşlarımız Aksu ile alakalı tüm sorunlarda hep bize destek verdiler. Bizim 37 milyon liralık borçlanmamıza yetki verdiler. Meclis’ten 37 milyon’luk yetkiyi aldık fakat biz bu kredi’nin 7 milyonunu harcadık. 30 milyonunu harcamadık. Bu 7 milyonluk aldığımız borçlanma ile nereyi yaptınız derseniz Karaçalı Mahallesi’nde Maraş mezarlığı yolu’nu Altıntaş’a bağladık. Karaçalı ve Altıntaş Mahalleleri birbirine bağlandı. Aksu’ya gelen yolun yükü azaldı. Bu yol kardeş kentler yoluna bağlanarak Havalimanına ulaşıyor. Buradan başladık. Kemerağzı, Kundu, Kumköy, Boztepe, Barbaros Mahallesi, İhsaniye Dumanlar, Alaylı, Güloluk mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Aksu’nun kalbi olarak bilinen Berberoğlu çarşısı çok kötü durumdaydı. Berberoğlu çarşısında sıcak asfalt çalışmaları yaptık. Yaptığımız en önemli çalışmalardan biri.
 

OKULLARA DESTEĞİMİZ VAR
 

Hangi okulda ne ihtiyaç ise, hangi alanda olduğu fark etmeden tüm okullara Aksu Belediyesi’nin ciddi bir desteği var. Okullarımız bizim demirtaş’ımız. Çocuklarımız okullarda yetişiyor. İyi ve güzel ahlaklı bireyler oluyorlar. Çocuklarımızı bu konuma getiren eğitimcilerimiz bizim için çok önemli. Bütün öğretmenlerimize verdikleri emekler ve eğitimler için çok teşekkür ediyorum. Biz okullara destek verirken, öğretmen ve öğrencilerimize de destek veriyoruz. Belediyemizin hangi birimine gelirlerse gelsinler ihtiyaçları ne olursa elimizden geleni her zaman yapıyoruz.
 
 
ADAY OLMA DÜŞÜNCEM YOK
 

Aday olmayacağını belirten Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Celil Gökçen, ‘’Bizim bir ekibimiz var. Halil Başkan yönetimindeki bu ekip ile çalışıyoruz. Her zaman yanındayız. Başkan yardımcılığı görevini yaparken de halkın yanındayız. Başkan ya da yardımcı olmak önemli değil. Önemli olan yaptığın işler. Halka verdiğin hizmet.’’ dedi.
 

AKSU HASTANESİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR
 

Aksu’da inşaat çalışmaları başlayan Aksu Devlet Hastanesi için iptal oldu söylentilerine karşı Celil Gökçen, ‘’Daha önce hastanemizin ihalesi gerçekleştirildi. O zaman ki Müteahhitimiz ihaleden çekildi. Sonra tekrar bir ihale yapıldı. Yeni ihaleyi alan firma göreve başladı. Artık hastanenin yapılmaması gibi bir ihtimal yok. Tam teşekküllü bir hastane Aksu’ya ihtiyaç. Yağmur’un yağması ile ara verilen inşaatımız devam ediyor. Hastanemiz yapılacak.’’ şeklinde konuştu.
Aksu Belediye Başkan yardımcısı Celil Gökçen kendilerine oy vermeyen muhtarların işleri de yapılıyor mu sorusuna, ‘’bizim böyle bir ayrım yapma şansımız yok. Her muhtar bizim için değerlidir. Böyle bir ihtimal bile yok. Bütün muhtarlarımıza eşit davranıyoruz. Ayrım yapmıyoruz.’’ şeklinde cevap verdi.
 
 

Bu haber 1019 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum