Reklam

CUMHUR’UN ANTALYA ADAYI TÜTÜNCÜ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, CUMHUR İTTİFAKI ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI’NIN HAKAN TÜTÜNCÜ OLDUĞUNU AÇIKLADI.

CUMHUR’UN ANTALYA ADAYI TÜTÜNCÜ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, CUMHUR İTTİFAKI ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI’NIN HAKAN TÜTÜNCÜ OLDUĞUNU AÇIKLADI.

CUMHUR’UN ANTALYA ADAYI TÜTÜNCÜ
19 Ocak 2024 - 13:54
Reklam

AK Parti 7 Ocak’ta açıklanan İstanbul’un da içinde bulunduğu 26 ilin belediye başkan aday tanıtım töreninin ardından gözler Antalya’nın da içinde yer aldığı 48 ilin açıklanacağı güne çevrilmişti. Dün Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen AK Parti Aday Tanıtım Töreni büyük bir heyecana sahne oldu. 17’si büyükşehir olmak üzere toplam 48 ilin belediye başkan adayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bizzat açıklandı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhur İttifakı'ndaki ortağımız MHP'nin adaylarını destekleyeceğimiz 7 vilayetimiz dışındaki tüm büyükşehir ve il belediye başkan adaylarımızı ilan ediyoruz. Muhalefetin elindeki şehirlerimizi gerçek belediyecilikle buluşturacağız. Açıklayacağımız belediye başkan adaylarımızın şehirlerde verecekleri hizmetlerde şimdiden başarılar diliyorum. Cumartesi gününden itibaren İstanbul'dan başlayarak ilçe adaylarımızın da tanıtımını yapacağız. İnşallah 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi milletimizin takdirine sunacağız. Amacımız 20 Şubat'ta kalmadan tüm hazırlıklarımızı bitirerek tüm enerjimizi seçim çalışmalarımıza teşvik etmektir. Hizmet yolculuğumuzu 2024’te zirveye çıkaracağız. Evet biz er meydanında sözü kavi olan halka hizmet atlasında izin olan bir kadro olarak 31 Mart'ta şehirlerimize hizmet etmeye talibimiz” şeklinde konuştu.
 

KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI TÜTÜNCÜ BÜYÜKŞEHİR ADAYI OLDU


Daha sonra şehirlerin alfabetik sırasına göre belediye başkan adayları sahneye çıkarak tanıtıldı. Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak sahneye çağırıldı. Başkan Tütüncü’ye sahnede Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Mustafa Köse, Atay Uslu, Tuba Vural Çokal, Kemal Çelik, İbrahim Ethem Taş, AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram Doğan, Ak Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Gülçin Özboz, MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel ve genel seçimlerde AK Parti Antalya Milletvekili Adayı olan Kuddusi Müftüoğlu eşlik etti. Törendeki en kalabalık ekiplerden olan Antalya ekibi yerel seçimlerde Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni kazanma sözü verdi. Açıklamanın ardından AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nda ve ilçe başkanlıklarında Hakan Tütüncü’nün posterleri asıldı. Sosyal medya hesabından törendeki o anları paylaşan Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hazırlattığı video ile seçim çalışmalarına hızlı başlamış oldu.

Bu haber 514 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum