Reklam

GENÇ İŞ ADAMI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Aksu’nun tanınmış isimlerinden iş adamı Muzaffer Şafak Şile, 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde MHP’den Aksu Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığını açıkladı.

GENÇ İŞ ADAMI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Aksu’nun tanınmış isimlerinden iş adamı Muzaffer Şafak Şile, 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde MHP’den Aksu Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığını açıkladı.

GENÇ İŞ ADAMI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
29 Kasım 2023 - 18:21
Reklam

Yerel seçimlere 4 ay kala hem belediye başkan aday adayları hem de belediye meclis üyeliği aday adayları isimlerini açıklamayı sürdürüyor. Antalya’nın Aksu İlçesi’nde de özellikle gençlerin temsilcisi olmak için yola çıktığını belirten iş adamı Muzaffer Şafak Şile, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Aksu Belediye Meclis Üyeliği Adaylığı için başvuruda bulundu. MHP Aksu İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen programda Şile’nin annesi ve kardeşlerinin yanı sıra sevenleri ve destekçileri de yer aldı. MHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda açıklamada bulunan Muzaffer Şafak Şile, “Değerli dava arkadaşlarım, mensubu olmaktan onur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’ne hizmet etmekten her zaman gurur duydum. Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin önderliğinde 2024 yerel seçimlerinde gençlerinde mecliste olması gerektiğini düşündüğüm için aday adaylığımı açıklıyorum” dedi. 
 
“AKSU İÇİN VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM”


Aksu’nun geleceğine yön vermek adına gece gündüz çalışacağının altını çizen Şile, “Partim uygun görür, halkımızda teveccüh gösterir ise, Aksu için var gücümle çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. ‘Üç Hilali’ Aksu’da birinci parti yapmak için mücadelemiz son nefes, son damla kana kadar devam edecektir. Ne mutlu Türküm diyene” şeklinde konuştu. Başvurudan duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün,uzun yıllardır tanıdığı yönetimde birlikte çalıştığı Muzaffer Şafak Şile’ye başarılar diledi.


Trabzon doğumlu 34 yaşındaki Muzaffer Şafak Şile, 3 yaşında geldiği Aksu’da ilköğretim ve lise eğitimini tamamladı. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Makine Teknikerliği Bölümü’nden mezun olan Şile, TÜREM Aşçılık Okulu’ndaki eğitiminin ardından iş hayatına atıldı. Yaklaşık 10 yıldır kendi restoranında istihdam ettiği birçok personeli ile Aksu’ya hizmet veren genç iş adamı, ‘Dürümcü Muzoo’ markasını yarattı. Aynı zamanda ‘Meşhur Adıyaman Ömer Aybak Çiğköfte’ bayiliğinin işletmecisi de olan Muzaffer Şafak Şile, aday adaylığını açıklamadan önce Milliyetçi Hareket Partisi Aksu İlçe Yönetim Kurulu üyesiydi.
 

Bu haber 2132 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum