Reklam

Gencer: Yılın ilk fuarından alnımızın akıyla çıktık

Makina İmalatçıları Birliği (MİB) ve E-MAK Başkanı Selim Emre Gencer, Antalya’da yapılan fuarı değerlendirdi. Başkan Gencer, “KOMATEK 2022 her açıdan gövde gösterisine sahne oldu” dedi.

Gencer: Yılın ilk fuarından alnımızın akıyla çıktık

Makina İmalatçıları Birliği (MİB) ve E-MAK Başkanı Selim Emre Gencer, Antalya’da yapılan fuarı değerlendirdi. Başkan Gencer, “KOMATEK 2022 her açıdan gövde gösterisine sahne oldu” dedi.

Gencer: Yılın ilk fuarından alnımızın akıyla çıktık
16 Mart 2022 - 18:18
Reklam

5 yıl aradan sonra Antalya’da yapılan 16. Uluslararası İş ve İnşaat Makina, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı’nı (KOMATEK 2022) değerlendiren Makina İmalatçıları Birliği (MİB) Başkanı Selim Emre Gencer, fuarın amacına ulaştığını söyledi. Fuardaki katılımcı ve ziyaretçi sayısının tatmin edici boyutta olduğunu ifade eden MİB Başkanı Selim Emre Gencer, Simge Group’un lokomotif şirketlerinden biri olan ve yönetim kurulu başkanlığını yaptığı E-Mak’ın da, en son teknolojiye sahip yerli ve milli ürünleriyle fuarın gözdesi olduğunu söyledi.
 

EN YENİLİKÇİ ÜRÜNLER


Asfalt ve madencilik makineleri üretiminde dünyanın en büyük markalarından biri olduklarını belirten E-MAK Yönetim Kurulu Başkanı Selim Emre Gencer, “E-MAK, fuarlarda gövde gösterisi yapmaya devam ediyor. Yurt içi ve yurt dışı hemen her organizasyonda aktif olarak bulunmaya özen gösteriyoruz. Yılın ilk ve en bilinen uluslararası fuarlarından biri olan KOMATEK 2022’de en yenilikçi ürünlerimizi ziyaretçilerimizle buluşturduk. Fuar boyunca standımız yoğun ilgi gördü ve birçok verimli görüşme gerçekleştirdik. Organizasyondan çok sayıda yeni iş bağlantısıyla döndük” dedi.
 

BAKAN VARANK DA FUARI ZİYARET ETTİ


Fuarların sektörün gelişmesi ve ilerlemesi açısından oldukça güzel fırsatlar sunduğunu belirten Gencer, “Bu tür organizasyonlara büyük önem veriyoruz. Bu doğrultuda; sektörümüzün gelişimine katkı sağlayacak her türlü etkinlikte yer almaya çalışıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sektörümüzün ihtiyaç duyduğu çözümleri sunmak hedefiyle, alanında uzman kadromuzla birlikte hızla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ülkemiz için sürekli kendimizi geliştirerek çalışmaya, üretmeye ve ekonomiye katkı sağlamaya devam edeceğiz. Sanayi ve Teknoloji Bakanı sayın Mustafa Varank da KOMATEK 2022’de sektör temsilcileriyle bir araya geldi. E-MAK’ın standını da ziyaret ederek ürünlerimizi yakından inceledi ve firma hakkında güncel bilgiler aldı” diye konuştu.
 

KOMATEK 2022’de E-MAK şirketinin yetkilisi olarak fuarda hazır bulunan Remzi İspanoğlu ise 1992 yılından

bu yana asfalt sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirterek, “KOMATEK hem yerli, milli imalatlarını sergileyen, hem de ziyaretçilerin doyuma ulaşabildiği bir platform. Fuarın uluslararası hüviyete geçmesini bekliyoruz. Ayrıca BAUMA fuarı ile ürünlerimizi uluslararası boyuta taşıdık. Taşımaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 

BAUMA FUARINDA DA YERİNİ ALACAK


Öte yandan E-MAK, Almanya’nın Münih kentinde düzenlenecek olan ve iş, inşaat ve madencilik makineleri alanında dünyanın en büyük organizasyonu olan BAUMA Fuarı’nda da yerini alacak. 24-30 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan fuara, Almanya’da kurulu bulunan E-MAK GmbH şirketi ile katılacak olan firma, 2019 yılındaki fuara 70 tır ile giderek adeta gövde gösterisi yapmıştı.
 

Bu haber 780 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum