Yazıcı Group Mali İşler Koordinatörü Ahmet Yaşar’ın organize ettiği basın sponsorluğunu gazetemizin yaptığı Aksu Gençler Futbol Turnuvası’nın ilk takımı kuruldu. Hayta İncik Spor takımı çalışmalarına başlıyor.
Turnuva ile ilgili bir açıklama yapan Ahmet Yaşar “Aksulu gençleri kaynaştırmak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, birlik ve beraberlik ruhunu aşılamak, topluma faydalı fertler olarak yetişmesini sağlamak amacı ile bu projeyi hayata geçirdik.Ailelerin gururla kendi çocuklarını izleyebilme imkanını yaratmak amacındayız” dedi.
Yaşar amaçlarının büyük Aksu’yu kurmak olduğunu ifade etti. Turnuva her yaz geleneksel hale gelip lig usulü olarak yapılacak, ilk üçe girenlere kupa verilecek. Ayrıca turnuvada gol kralı da ödüllendirilecek.
YORUMLAR