Reklam

GÖK “2024 YILINI HAREKETLİLİK YILI' İLAN EDİYORUZ”

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2024 yılını hareketlilik yılı ilan ettiğini açıkladı.

GÖK “2024 YILINI HAREKETLİLİK YILI' İLAN EDİYORUZ”

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2024 yılını hareketlilik yılı ilan ettiğini açıkladı.

GÖK “2024 YILINI HAREKETLİLİK YILI' İLAN EDİYORUZ”
15 Mayıs 2024 - 17:57

Gençlik  ve  Spor  Bakanlığının  2024  yılını  "Hareketlilik  Yılı"  ilan etmiş olup, bu kapsamda Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde,  Aksu’ da birçok sportif etkinlik düzenlemeye çalıştıklarını belirten Aksu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zeki Gök, “ Daha çok hareket eden, daha çok spor yapan, daha hareketli bir  Aksu ile Sporu, 2024'te temele yaymayı ve bir yaşam prensibi haline getirmeyi hedefliyoruz’’. dedi


Sözlerine şu şekilde devam eden Zeki Gök, “Bu hedef doğrultusunda, sağlıklı yaşamımızın ilk şartı hareketli bir yaşam tarzı olmalıdır. Hareketsizliği yaşamımızdan çıkartmak ve doğa ile baş  başa kalmak hem duygusal motivasyonumuz hem de sağlık durumumuz için fazlasıyla önemlidir. Anneler Gününün kutlandığı bu hafta Aksu’lu kadınlarımıza özel, Aksu İlçesi Kurşunlu Şelalesinde düzenlediğimiz Doğa Yürüyüşü ve Pilates Spor etkinliğine katılanlarla keyifli ve güzel bir yürüyüş sonrası, Aksu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Antrenörü Sevgi Okutan eşliğinde Pilates etkinliği gerçekleştirildi. Hareket etmenin, doğa ile iç içe olmanın sağlıklı yaşam ile ilişkisi üzerine farkındalık yaratmayı amaçlayan etkinliğimize, her yaştan katılımcı yoğun ilgi göstermiştir.
Katılan tüm arkadaşlarımıza dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile bir kez daha başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutluyor vefat edenlere rahmet, hayatta olanlara hayırlı uzun ömürler diliyorum. ’’ dedi.
 

Bu haber 353 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum