Reklam

GÜZEL BİR İNSAN YETİŞTİRMEK BU DÜNYADAKİ EN FEVKALADE ŞEY

Vali Ersin Yazıcı, Sağlıklı Yaşam Derneği (SAYAD) tarafından “Dört Mevsim Güzel İnsan Olmak Sosyal İnovasyon Model Projesi” kapsamında düzenlenen kahvaltıda çocuklarla bir araya geldi.

GÜZEL BİR İNSAN YETİŞTİRMEK BU DÜNYADAKİ EN FEVKALADE ŞEY

Vali Ersin Yazıcı, Sağlıklı Yaşam Derneği (SAYAD) tarafından “Dört Mevsim Güzel İnsan Olmak Sosyal İnovasyon Model Projesi” kapsamında düzenlenen kahvaltıda çocuklarla bir araya geldi.

GÜZEL BİR İNSAN YETİŞTİRMEK BU DÜNYADAKİ EN FEVKALADE ŞEY
17 Kasım 2022 - 18:32
Reklam

Antalya Valiliği ve Sağlıklı Yaşam Derneği (SAYAD) iş birliğinde hayata geçirilen, İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen “Dört Mevsim Güzel İnsan Olmak Sosyal İnovasyon Model Projesi” ile gençlere yeni bakış açıları kazandırmak, geleceğe dair vizyon oluşturmak ve güzel insan olmak için gayret göstermeleri hedefleniyor.
Antalya Sağlıklı Yaşam Derneği’nde düzenlenen kahvaltıya Vali Ersin Yazıcı, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, SAYAD Başkanı Bahattin Bayraktar, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çocuklar katıldı.
Dört Mevsim Güzel İnsan Olmak Sosyal İnovasyon Model Projesi’nin İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Destek Programı kapsamında onay aldığını belirten Başkan Bayraktar; “Projemizin bakanlıktan onay alarak kabul görmesi hepimizi çok mutlu etti. Dört Mevsim Güzel İnsan Olma Projemiz kapsamında önce kendimizden başlayarak tüm çevremizin güzel insan olması için gayret göstereceğiz. Sayın Valim sizler de bugün kahvaltımıza katılarak bizi ve ekibimizi onurlandırdığınız için çok teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.
İnsanlığa Hizmet En Güzel Hizmettir
Sağlıklı Yaşam Derneği’ni takip ettiğini ve derneğin başarılı projeler ortaya koyduğunu belirten Vali Yazıcı; “Güzel işler yapıyorsunuz. Bunu da güzel çocuklarımız ve gençlerimizle yapıyorsunuz.  Sizleri destekliyoruz. Toplumumuzun bu tür çalışmalara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. İnsanlığa hizmet en güzel hizmettir. Bu güzel işe vesile olur ve insanlara dokunursanız, onların hayır duasını alarak dünyadaki en güzel işi yapmış olursunuz. Bu konuya dikkat çekmeniz benim için çok önemli. Özellikle de bunu çocuklarımızla birlikte yapmanız daha da önemli. Buradaki tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi tebrik ediyorum. İnşallah muhatap olduğunuz kişileri mutlu ettiğiniz, sizin de mutlu olduğunuz yarınlarınız olsun.” dedi.
Yolumuzun Sonu Mutluluk
AHENK Projesi’nin de asıl hedefinin okuyan ve iyi bir insan olarak yetişmiş gençler olduğunu belirten Vali Yazıcı; “Geçen yıl başlattığımız ve büyük bir ilgi uyandıran AHENK Projemizle okuyan, sorgulayan, iyi bir insan olup işini de en iyi şekilde yapan insanlar yetiştirmek istiyoruz. Bunun sonuçlarını da yavaş yavaş almaya başladık. Çünkü biliyoruz ki, okuyan insanın zihni gelişir, sorgulama yeteneği artarak doğruyu yanlışı ayırt eder. Biz projemizde dürüst, ahlaklı ve işini en iyi şekilde yapan gençleri yetiştirmeyi hedefledik. Şükürler olsun ki bu yolda da ilerliyoruz. Yolumuz uzun ama bu yolun sonunda paha biçilemez bir mutluluk bizleri ve toplumumuzu bekliyor.” ifadelerini kullandı.
Toplantının sonunda Vali Ersin Yazıcı, kahvaltının sonunda SAYAD Başkanı Bahattin Bayraktar, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çocuklar ile hatıra fotoğrafı çektirerek, çalışmalarında başarılar diledi.
 
 

Bu haber 667 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum