Reklam

HİZMETİN USTASI HALİL ŞAHİN HER SÖZÜNÜ TUTTU

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin göreve geldiği 2014 yılında bu yana verdiği sözleri yerine getirip, vatandaşların mutluluklarına ortak oluyor.

HİZMETİN USTASI HALİL ŞAHİN HER SÖZÜNÜ TUTTU

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin göreve geldiği 2014 yılında bu yana verdiği sözleri yerine getirip, vatandaşların mutluluklarına ortak oluyor.

HİZMETİN USTASI HALİL ŞAHİN HER SÖZÜNÜ TUTTU
25 Ocak 2024 - 21:51
Reklam

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, göreve geldiği günden bu yana verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. İkinci döneminde de Aksu için gece-gündüz demeden çalışan, gerek yerel yönetimler gerekse hükümet yetkilileriyle sık sık istişarelerde bulunan Başkan Şahin, verdiği müjdelerle de yüzleri güldürüyor. Çalkaya’daki "çözülemez" denilen tapu sorununu çözen Başkan Şahin, Pınarlı, Cihadiye ve Çamköy mahallerinin mülkiyet sorunlarını ortadan kaldırdı. Her hafta makamında hak sahiplerine tapularını teslim eden Başkan Şahin bu hafta da 16 hak sahibinin sevincine ortak oldu. Tapu töreninde konuşan Başkan Şahin, "Bizler sizlerin istemediği hiçbir işin içinde olmayacağımızı söyledik.Tapularınızı vereceğiz dedik ve başvuru sırasına göre tapuları teslim ediyoruz. Bölgede yaşayan vatandaşların maddi durumlarını bildiğimiz için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yaptığımız görüşmelerde en uygun fiyatı kabul ettirdik. Geçtiğimiz hafta Karaçalı mahallemizdeki tapu sorununu çözüme kavuşturduk ve yakında tapularını en uygun rakama vereceğiz. Biz laf üretip sizleri sıkmıyoruz biz hizmet üretme derdindeyiz" dedi. Her gün gerek ziyaretlerde gerekse belediye binasında vatandaşların taleplerini dinlediğini hatırlatan Başkan Şahin, "Bana herkes istediği yerden ulaşabiliyor, telefonum sürekli açık, aramaya bakamadığım vatandaşlarımıza mutlaka geri dönüşüm sağlıyorum. Hastane, spor kompleksi, mesire alanı, hükümet konağı ve cami gibi yapımı devam eden hizmetlerin bir kolundan tutup hızlı yürümesini sağlıyoruz. Kültürel faaliyetlerimiz devam ediyor. Bir elin verdiğini diğer elin görmemesi için yaptıklarımız yardımları sosyal medyada paylaşmıyoruz. Hizmetlerimize önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz. Aksu’ya değer katmaya devam edeceğiz. Az laf çok iş diye başladığımız yolculuğumuz devam edecek. Allah nasip ederse Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni Hakan Tütüncü başkanımız kazandığında, Aksu'muz daha da güzelleşecek. Altıntaş ve Güzelyurt mahallelerimizdeki alt yapı ve üst yapı problemleride ortadan kaldırıp daha güzel Aksu için durmak yok yola devam diyeceğiz" şeklinde açıklamalarda bulundu.
 

Bu haber 923 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum