Reklam

KAYMAKAM ŞAHİN’İN 29 EKİM MESAJI

Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin Cumhuriyetin 100.yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

KAYMAKAM ŞAHİN’İN 29 EKİM MESAJI

Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin Cumhuriyetin 100.yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

KAYMAKAM ŞAHİN’İN 29 EKİM MESAJI
28 Ekim 2023 - 15:02
Reklam

Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin Cumhuriyetin 100.yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Kaymakam Şahin mesajında ;
 
“Asırlardır hürriyetinden ve onurundan taviz vermektense ölmeyi tercih eden asil bir milletin şahlanışının, küllerinden yeniden doğuşunun timsali Türkiye Cumhuriyeti’nin 100 üncü kuruluş yıl dönümünü kutlamanın heyecanını ve gururunu hep birlikte yaşamaktayız.
 
Tarihi şan ve şerefle dolu Milletimizin dünyaya kendi geleceğini belirleme iradesinden asla ödün vermeyeceğini haykırdığı Kurtuluş Savaşı’nın ardından kurulan Cumhuriyet, bu coğrafyada, milletimizin varoluş mücadelesinin en anlamlı eseri ve bağımsızlığına sahip çıkma kararlılığının en güçlü ifadesidir. Bu azimle yıllarca savaşan ve haklı mücadelesinden şanlı bir zaferle çıkan Türk Milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bağımsız, güçlü ve çağdaş bir devlet olmayı başarmıştır.
 
Bu düşüncelerle ülkemizin gurur günü olan 29 Ekim Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 100 üncü yıl dönümünü kutluyor olmaktan onur duyuyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Millî Mücadelemizin tüm kahramanlarını, bizlere bağımsızlığımızı armağan etmek uğruna canını veren aziz Şehitlerimizi ve kahraman Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum”dedi.
 

Bu haber 568 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum