Aksu Kalkınma Derneği Başkanı Zeki Koyun gazetemizdeki paylaşımın altına yorum yaparak aileye gerekli desteği vereceğini açıkladı.3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebeti ile Zeki Koyun aileye ziyaret gerçekleşti.1985 doğumlu olan Mehmet Ak 2007 şubat ayında geçirdiği kaza sonrası engelli kaldı.
SÜREKLİ BEN TAŞIYORUM
Anne Safiye Ak “Oğlunun rahatsızlığından sonra zorlu bir sürece başladıklarını Mehmet’i sürekli taşıdığını Mehmet’inde bu duruma üzülüyor.Akli dengesinin yerinde olduğunu konuşulanlarını anladığını çok temiz yüreği var.Aksu Kalkınma Derneği Başkanı Zeki Koyun bey ve yönetimine çok teşekkür ediyorum ”dedi.
HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIYZ
Aileye destek olmak için burada olduğunu ifade eden Aksu Kalkınma Derneği Başkanı Zeki Koyun sözlerine şöyle devam etti.”Derneğimizin kurulduğu günden itibaren büyük projelerimiz vardı.Bunlara hayata geçirmek için mücadele edecektik fakat Bizim Aksu Gazetesinin sosyal medya hesabından gördüğümüz bu haber beni ve arkadaşlarımı harekete geçirdi.Mehmet Ak kardeşimizin bu istediğini 3 Aralık Dünya Engelliler gününde evine ziyaret gerçekleştirerek istediği aracı alma sözünü Mehmet’e ve ailesine bildirdik.İstediği aracın siparişi verdik birkaç güne kadar araç gelecek bizlerde Mehmet kardeşimize bu aracı teslim edeceğiz.Bizim için en büyük proje bu olmuş oldu.Bizlere iyilik yapmayı vesile kılan Bizim Aksu Gazetesi sahibi Enes Gürel beye çok teşekkür ediyoruz.Derneğimiz bundan böyle ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerini tespit edip onlara gerekli yardımı yapacağız”dedi.
ÇÖZÜMÜ GAZETEDEN BEKLEDİK
Mehmet Ak’ın gazetemizde yayınlanmasına vesile olan Pınarlı mahallesinden Klas Erkek Kuaförü sahibi İsa Aydoğdu ise “Mehmet Ak kardeşimizi uzun yıllardır tanıyorum kendisinin traşını ben yapıyorum ve aramızda abi kardeş muhabbeti başladı.Hayalinin akülü sandalye olduğunu duyduktan sonra birkaç kez resmi müracaat yapmışlar fakat sonuç alamamışlar.Bende Bizim Aksu Gazetesi sahibi Enes Gürel beye konuyu anlattım.Kendisi hiç düşünmeden resimleri istedi.Gazetenin sosyal medya hesabından paylaştıktan sonra Zeki Koyun beyi alıp ailenin yanına gittik.Öncelikle Aksu Kalkınma Derneği Başkanı Zeki Koyun beye yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.Allah’da onu mutlu etsin.Aksu’da böylesi güzel iyilikleri görmek bizleri memnun etmiştir”dedi.
İNANDIĞIMIZ HERŞEYİN ARKASINDAYIZ
Bizim Aksu Gazetesi İmtiyaz sahibi Enes Gürel yaptığı açıklamada “Bizler inandığımız her şeyin arkasında ve yanındayız böyle bir konunun bize gelmesi bizleri mutlu etti.Sosyal medyadan paylaşım yaptıktan sonra Aksu Kalkınma Derneği Başkanı Zeki Koyun bizlere ulaşıp bu aile ile tanışıp gerekli desteği vermek istedikleri söyledi.Bizlerde İsa Aydoğdu kardeşimizi arayıp aileden 3 Aralık için randevu istedik.Aileye sandalye sözünü Zeki Koyun beyden aldık.Şuanda aracın gelmesini bekliyoruz.Araç alındı parası ödendi.Konunun takipçisiyiz.Bir kaç gün sonra nasip olursa Mehmet Ak kardeşime aracı teslim edeceğiz.Öncelikle bizleri bu konuya aracı yapan İsa Aydoğdu kardeşime ve bu hayali gerçekleştiren Aksu Kalkınma Derneğinin başkanı koca yürekli insan Zeki Koyun beye teşekkür ediyoruz.
YORUMLAR