Reklam

KÖSE : "Hangi yüzle oy isteyecekler"

AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, geçtiğimiz hafta Antalya'nın Batı ve Doğu ilçelerinde AK Parti İlçe Belediye Başkan Adaylarının Tanıtım Toplantısına katıldı.

KÖSE : "Hangi yüzle oy isteyecekler"

AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, geçtiğimiz hafta Antalya'nın Batı ve Doğu ilçelerinde AK Parti İlçe Belediye Başkan Adaylarının Tanıtım Toplantısına katıldı.

KÖSE : "Hangi yüzle oy isteyecekler"
28 Ocak 2014 - 10:33
Reklam

AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, geçtiğimiz hafta  Antalya'nın Batı ve Doğu ilçelerinde AK Parti İlçe Belediye Başkan Adaylarının Tanıtım Toplantısına katıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın 5 yıllık dönemi boyunca Antalya'yı hizmetten mahrum bıraktığını belirten İl Başkanı Köse: " Akaydın, seçim döneminde Antalya'nın ilçelerine, köylerine, beldelerine gelip vatandaşlardan hangi yüzle oy isteyecek" dedi.

 

Avrupa Birliği  Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Antalya Milletvekilleri Sadık Badak, Hüseyin Samani ve Gökçen Özdoğan Enç, ile birlikte geçtiğimiz hafta Kaş, Demre, Finike, Elmalı, Manavgat, Gündoğmuş, Gazipaşa ve Alanya Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısında Antalyalılarla bir araya geldi.

 

"Muhalefet köylere nasıl hizmet götürecek"

 

Düzenlenen aday tanıtım programlarında  vatandaşları seçimden seçime hatırlayan muhalefet partilere uyarılarda bulunan İl Başkanı Av. Mustafa Köse, şöyle konuştu:

 

"Vatandaşlar için hizmet kalitesini geliştirerek memnuniyetini arttıracak, diğer yandan da vatandaşların kamu yönetimine daha fazla katılımını sağlayacak Büyükşehir Yasası'nın çıkmasından sonra, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Büyükşehir Yasası'nı eleştirip bu yasayla köylere asla hizmet gitmez demişti; Kaş'tan, Gazipaşa'ya hizmet götürmenin imkansız olduğunu savunanlar bugün hangi yüzle gelip buralarda en iyi hizmeti biz getireceğiz diyecekler. 5 yıldır yönettikleri Antalya'ya bir çivi bile çakmayanlar, seçim çalışmaları sırasında verdiği sözlerin bir çoğunu yerine getirmeyenler Büyükşehir Yasası çıkana kadar gitmedikleri ilçelere, beldelere, köylere nasıl hizmet götürecekler. Bu milletin değerlerini hassasiyetlerini, ihtiyaçlarını bilmeyenler ilçelere, köylere, beldelere gelip vatandaştan hangi yüzle oy isteyecek"

 

Muhalefet partilerinin millete hizmet etmek gibi bir gayesinin olmadığını söyleyen İl Başkanı Köse, "AK Parti kadrolarıyla, 11 yıldır milletin ve ülkenin menfaatleri doğrultusunda hizmet siyasetini sürdürmektedir. AK Parti kadrolarında hiçbir zaman koltuk, makam, mevki düşüncesi, endişesi ve kavgası olmamıştır, olmayacaktır. Bizler bakanlarımızla, başkanlarımızla, milletvekillerimizle, il teşkilatlarımızla ve ilçe teşkilatlarımızla her zaman vatandaşımızın yanında olduk. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadık. Malesef, muhalefet partilileri bu anlayıştan yoksun olduğu için bizim yaptıklarımızı doğru anlamalarını da beklemiyoruz. Bizim için aslolan vatandaşımızın takdiri ve teveccühüdür. Halkımız da artık bilinçlendi, her şeyin farkında. Bunu da vatandaşımız 30 Mart sabahı sandıkta gösterecektir" diye konuştu. 

Reklam
Bu haber 1344 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum