Reklam

METİN KANMAZ DERNEĞİMİZ 5 YAŞINDA

Kemerağzı Mahallesi Kundu Esnafları Koruma Derneği 5.Yılını muhteşem organizasyonla kutladı.

METİN KANMAZ DERNEĞİMİZ 5 YAŞINDA

Kemerağzı Mahallesi Kundu Esnafları Koruma Derneği 5.Yılını muhteşem organizasyonla kutladı.

METİN KANMAZ DERNEĞİMİZ 5 YAŞINDA
10 Şubat 2022 - 20:59
Reklam

Kuruluş yıl dönümünü Aksu’da otelde düzenlenen etkinlikle kutlayan Kemerağzı Mahallesi Kundu Esnafları Koruma Derneğinin etkinliğine Ak Parti Antalya Milletvekilleri Kemal Çelik,İbrahim Aydın,MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun,Ak Parti Antalya İl Başkanı Ethem Taş,Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin,Aksu Belediye Başkan Yardımcıları Hakkı Çoşgun,Celil Gökçen,Ak Parti Aksu İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci,MHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün,Aksu Belediyesi Meclis Üyeleri,Esnaflar ve aileleri katıldı.

 
Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Metin Kanmaz, “Derneğimizin 5 kuruluş yıl dönümünü Başkanımız Halil Şahin ile beraber düzenledik. Daha dün gibi bit haziran günü hava çok sıcak Sayın Dış İşleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve sizlerle beraber açtık derneğimizi acı tatlı 5 yılı geride bıraktık.Biz esnaflar olarak Aksu,Antalya ve Türkiye bir bütünüz. Bana verdiğiniz yetkiyi layıkı ile kullandık. Beşeriz şaşarız bazen hatalar yapıyoruz affınızı isteriz. Bizlerin bazen büyük sorunları oluyor bunu çözmek için herkesle görüşüyoruz. Kundu’muz Antalya’nın parlayan yıldızı sizler de bu yıldızın halkasısınız hep beraber daha nice yıllar beraber oluruz inşallah” şeklinde konuştu.
 

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, ”2014 yılından bu yana sizlerin verdiği yetkiyi en güzel şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Göreve geldiğimizden bugüne Aksu’da birçok hizmeti başardık. Pandemi döneminde İller bankasından gelen kaynağın azalmasıyla beraber bizler ek kaynaklar bulmaya çalıştık. Özellikle imarla ilgili çalışmalar yaptık.Göreve geldiğimizde 40 miyonluk bütçeyi 160 milyona çıkardık yeter mi yetmez daha yükseklere çıkaracağız. Arazi satmıyoruz Aksumuza arazi kazandırıyoruz. Kapalı pazarlar,halı sahalar kazandırıyoruz. 6 park olan ilçemizi 80 parka çıkardık. Göreve geldiğimizde sahillerimizde plaj yoktu 4 plaj kazandırdık.Bu bölgede imar çalışması yapıyoruz.İmar ile beraber halk plajlarımız resmiyete kavuşacak.Yürüyüş yolları bisiklet yolları yaptık.Kundu ve Kemerağzı’na esnaflarımızın oturup sohbet edip çay içebileceği lokal kazandırıyoruz. Gaye sitesinin yanındaki bataklığı parka çevirdik. Bize verilen süreyi çok iyi değerlendiriyoruz planlı projeli çalışıyoruz.Altıntaş ve Güzelyurt mahallelerinin imar çalışmalarını bitirdik şuanda her yer inşaat alanına dönüştü. Sahilde sokak hayvanlarından çok şikayet alıyoruz.Sokak hayvanlarının hamisi Aksu Belediyesidir.Antalya’nın ilçelerinden kamyonlarla hayvanlar ilçemize salınmaktadır.Mücadele etmekte zorlanıyoruz ama elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz.Hastanemiz inşaatı devam ediyor 2024 Mayıs ayında teslim edilecek”dedi.
 

Bu haber 941 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum