Reklam

METİN, “YERELDE İTTİFAK DEĞİLİZ”

Büyük Birlik Partisi Aksu İlçe Başkanı İsmail Metin MHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün’ün eleştirilerine cevap verdi.

METİN, “YERELDE İTTİFAK DEĞİLİZ”

Büyük Birlik Partisi Aksu İlçe Başkanı İsmail Metin MHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün’ün eleştirilerine cevap verdi.

METİN, “YERELDE İTTİFAK DEĞİLİZ”
09 Nisan 2022 - 15:04
Reklam

Büyük Birlik Partisi Aksu İlçe Başkanı İsmail Metin yerelde ittifak olmadıklarının altını çizdi.Metin, “MHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün konuyu farklı yerlere çekiyor.Genelde bir ittifak olduğu doğrudur fakat biz yerelde siyaset yapıyoruz ve burada bir ittifakımız yok önümüzde seçimler var o zaman Genel Merkezler katında ne olur bilemiyoruz biz Aksu’da yeniden yapılanmaya girmiş bir partiyiz elbette transferler olacaktır”dedi.
 

EN ÇOK İYİ PARTİ VE CHP’DEN TRANSFER YAPIYORUZ
 

Metin transfer konusunda en çok şuanda İYİ Parti ve CHP’den partimize geçişler oluyor.Herkes şunu çok iyi anlamalı ki BBP Aksu halkının desteği ile zaman içerisinde başarımızı  herkes görecektir. Yerel seçimlerde aday olduğumu daha önce deklare etmiştim.Önümüzdeki günlerde Ak Parti’den toplu istifa olup partimize geçişler olacak.Meclis üyelerinden de geçiş için talep geliyor fakat başarılı görmediğimiz için partimize almıyoruz.
 

PROJE ÜRETEN MECLİS ÜYESİ YOK
 

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in başarılı işler yaptığının altını çizen Metin, “Proje üretme konusunda parti ayrımı yapmaksızın tüm meclis üyeleri maalesef başarısız.Aksu’ya gelmeyip Aksu’dan bi haber olan meclis üyeleri bile mevcut hatta kendilerine oy bile veremediler.İlçemize katkı sağlamayacak olan meclis üyeleri istifa etmeli.Sürekli sahadayız vatandaşlarımızla iç içeyiz fakat meclis üyelerini göremiyoruz bundan dolayıdır ki sadece cenaze,mevlid ve düğün gezip resim çekinip atmayla bu işler olmuyor.
 

ÜYE SAYIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
 

Üye sayımız her geçen gün artıyor.Bizim partimize PKK ve HDP dışında ahlaklı siyaset yapacak herkesi bekliyoruz.Şuana kadar 300 üyemiz oldu.Üye olmak isteyenlerde çok araştırıp o şekilde üye yapıyoruz.
 

Bu haber 1563 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum