Reklam

MHP’DEN AKSU DA GÖVDE GÖSTERİSİ

MHP heyeti sevgi ve umut dolu bakışlarla karşılandı.

MHP’DEN AKSU DA GÖVDE GÖSTERİSİ

MHP heyeti sevgi ve umut dolu bakışlarla karşılandı.

MHP’DEN AKSU DA GÖVDE GÖSTERİSİ
02 Mayıs 2023 - 20:52
Reklam

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Adayları adım adım bütün ilçeleri ziyaret ederken Aksu’da yaptıkları ziyaretlerle de gövde gösterisi yaptı. Mevlid-i Şerif davetleri ve esnaf ziyaretlerine katılan MHP heyeti sevgi ve umut dolu bakışlarla karşılandı.
 
Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Adayları İl Başkanlığı ve İlçe Başkanlıklarının koordinesinde adım adım bütün ilçeleri ziyaret ederken Aksu’da yaptıkları ziyaretlerle de gövde gösterisi yaptı. Antalya İl Başkanı Onur Temel ve Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün, Meclis Üyeleri, Aksu Ülkü Ocakları Yönetimi ile birlikte Güloluk, Murtuna, Kurşunlu, Topallı, Alaylı, Gökdere, Solak, Pınarlı, Karaçallı, Kemerağzı, Kundu, Güzelyurt, Mandırlar mahallelerimizi ve geniş bir alanı kapsayan Mevlid-i Şerif davetleri ve esnaf ziyaretlerine katılan Milletvekili adaylarının da hazır bulunduğu MHP heyeti, sevgi ve umut dolu bakışlarla karşılandı.
 
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları Hilmi Durgun, Yusuf Kelleli, Yavuz Çağlar, Hayati Peker, Esmaye Özörmenoğlu, Kutluhan Tozoğlu’nun hazır bulunduğu ziyaretlerde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamları iletildi. Devlet ve Milletin bekası, daha güçlü Bir Türkiye için Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne Türkiye Büyük Millet Meclisinde daha güçlü temsil edilmesi konusunda destek istendi. Cumhur İttifakı ile ülkenin geleceğinin teminat altına alınması ve yapılacak olan yeni atılımlarla daha güçlü bir Devlet olacağının altı çizilerek, gerçekler anlatıldı. Vatandaşlar PKK gibi terör örgütleriyle birleşenlere itibar etmeyeceklerini ve Milliyetçi Hareket Partisi heyetine güven duyduklarını ifade ederek bağrına bastı.
 
 
 

Bu haber 1340 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum