Reklam

MUSA AKIŞ KENDİNİ TANITTI

AK Parti Aksu Belediye Başkan Aday Adayı Av.Musa Akış Bizim Aksu Gazetesini ziyarette bulundu.

MUSA AKIŞ KENDİNİ TANITTI

AK Parti Aksu Belediye Başkan Aday Adayı Av.Musa Akış Bizim Aksu Gazetesini ziyarette bulundu.

MUSA AKIŞ KENDİNİ TANITTI
14 Aralık 2023 - 12:48
Reklam

Ziyarette kendisini tanıtan Akış ; “1974 Serik doğumluyum.  İlkokulu Serik Cumhuriyet İlkokulunda, ardından Ortaokulu Serik Ortaokulu ve Liseyi Antalya Endüstri Meslek Lisesi torna bölümünde tamamladım.  Üniversiteyi Malatya İnönü Üniversitesi Matematik bölümünü bitirdim. Uzun yıllar özel sektör de Dershane işletmeciliği- öğretmenliği ve Milli Eğitim Bakanlığı uzman matematik öğretmeni olarak çalıştım.   Akdeniz Üniversitesi çevre mühendisliği okurken Türkiye'nin su bütçesi üzerine çalışmalarda bulundum.  2017 yılında Süleyman Demirel üniversitesi hukuk fakültesi bitirdim ve aynı yıl stajımı tamamlayarak kendi avukatlık ofisini açtım. Halen serbest avukat olarak çalışmaktayım. Ayrıca Aksu da 20 yıldır ticaretle, tarımla uğraşmaktayım.
 

Ak Partiden Aksu Belediye Başkanlığı aday adaylığı için müracaatımızı yaptık. Cumhurbaşkanımız partimizden kimi aday gösterirse tartışmasız arkasındayım.
Antalya'nın bu narin ilçesinde 20 yıldır yaşamakta ve hayatımı bu ilçede idame eden bir kardeşiniz olarak AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar davamızdan taviz vermeden, gece gündüz çalıştım. her zaman ilçemizin gelişmesi için hizmet etmeyi görev edindim. Başta sizlerin desteği ve duasıyla çıktığım bu yolda cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 2001’de başlayan hizmet koşusunda bende varım.
Bunca yıldır kazandığım tecrübelerimle ilçemize hizmet etmek adına buradayız. Siyaset bir risk alma sanatıdır. Siyaset te riski göze alanlar bir yere gelmiş ve başarılı olmuştur. Biz de Aksu da eserler bırakmak İçin aday olduk.


İlimizin güzel ilçesi olan Aksu'nun bir üyesi olarak aşkla, gayretle, heyecanla, şevkle Aksu için mahalle mahalle,sokak sokak, hane hane gezerek hizmet etmeye sizlerin huzurunda söz veriyorum. Her daim Aksulu  hemşehrilerimizin yanında olmaya, dertleriyle dertlenmeye, sevincine ortak olmaya çalışacağım.. Adaylık sürecimizde yine en büyük destekçimiz Aksulu hemşehrilerimiz olacağına inancım tamdır. Kanunsuzluğa ve kuralsızlığa geçit vermeden zaman kavramına saklanmadan çalışmak ana hedefimizdir. Aksu için ortak akıl ve istişare ile  birlikte karar veren, ben yaptım, oldu değil, nasıl yapabiliriz bunu nasıl geliştirebiliriz diyen bugünü analiz edip, yarını planlayan, yeniliğe ve değişime  ayak uyduran  kaynakları verimli , tasarruflu kullanma noktasında hassas, şeffaf, açık, hesap verebilen ilçemizin her bir  vatandaşının görüşünü olan yönetim kavramı ön plana çıkaran bir belediyecilik için adayım. Halkımızın  değerlerini , kültürünü  koruyan Geliştiren, zenginleştiren, geleneklerine sahip çıkan, halkımıza ve çalışanlarımızın memnuniyetini ön planda tutan bir belediyecilik için adayım. Yıllardır yaşadığımız şehre aşkla, arzuyla , hizmet etmeye, gayret ettiğimiz Aksu  ilçemizin kronikleşmiş sorunlarının farkındayım ,bunlara çözüm üretmek için adayım. Aksu İçin  vizyon projelerle ilçemizin çehresini değiştireceğiz. Özünde şeffaflık, halka hizmet, değişim, gönüllere dokunma  , kalplerde yer edinen  için   AK Parti belediyeciliği için adayım.
     

Seçim sürecini birlik ,beraberlik  saygı  içerisinde geçmesini temenni ediyorum., Aksu  ilçemize hizmet etmek için çıktığım bu yolda diğer aday adayları arkadaşlarıma canı gönülden kutluyor ve başarılar diliyorum. Genel merkezimizin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, kimi aday gösterirse arkasında duracağım. Tüm hemşehrilerimi en derin duygularımla selamlıyor, gecemiz, gündüzümüz yazımız, kışımız, işimiz , gücümüz Aksu  olacaktır.” diyerek konuştu.


               
 

Bu haber 856 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum