Bu yıl yeni bir anlayışla yeniden yapılanan Paşa’nın Melekleri’nde tek hedef turu geçmek.
Hentbol Bayan Süper Lig'de mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, EHF CUP'teki ilk maçında, cumartesi günü 15.00'te Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda Litvanya takımı Kaunas’la karşılaşacak olan Paşa'nın Melekleri, pazar günü 15.00'te de rövanş maçına çıkacak.
‘ÜST TURA ÇIKMAK İSTİYORUZ’
Hazırlıklarını sürdüren Muratpaşa Belediyespor’un Antrenörü Birol Ünsal, Litvanya takımını eleyip üst tura yükselmek istediklerini söyledi. Sadece Muratpaşa Belediyespor için değil Antalya ve Türkiye için çok önemli bir maça çıkacaklarını belirten Ünsal, takım olarak Avrupa kupalarında çok önemli başarılar elde ettiklerini dile getirdi. Ünsal, “Bu başarı grafiğine devam ettirmek, geçmiş başarılarımızı tekrarlamak istiyoruz” dedi.
YENİ ANLAYIŞ
Bu yıl takım olarak yeni bir yapılanmaya gittiklerini ve kadroyu Yıldız ve Genç milli takım oyuncularıyla takviye ettiklerini belirten Ünsal, “Çok genç bir takımız ve bu yonucularını göstereceği performans takımımızın ligdeki ve Avrupa’daki geleceğini belirleyecek. Oyuncularımız hem bunun bilincinde hem de Türk hentbolunun geleceğini ellerinde tuttuklarını farkındalar. Başaracaklarına inanıyoruz” diye konuştu.
AVRUPA ARENASINA İLK KEZ ÇIKACAKLAR
Takımın yeni oyuncularından 17 yaşındaki Dönegül Bozdoğan, ilk defa bir Avrupa Kupası karşılaşmasında forma giyeceğini belirterek, heyecanlı olduğunu söyledi. Turu geçmek istediklerini belirten Bozdağan tüm taraftarları hafta sonu oynanacak karşılaşma için tüm taraftarları Süleyman Evcilmen Spor Salonu’na davet etti. Yeni transferlerden 18 yaşındaki Cansu Akalın da ilk kez bir Avrupa maçında sahada olacağını belirterek taraftar desteğinin önemine dikkat çekti.
YORUMLAR