Dur durak bilmeden yorulmadan çalışmalarını sürdüren AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan A. Adayı Doruk Soydan, Oto Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak’ı ziyaret etti.
SORUN VARSA ÇÖZÜMDE VARDIR
Bir süre önce sanayi esnafını gezdiğini ve sorunlarını dinlediğini belirten Soydan, “Bizim düşüncemize göre ortada bir sorun varsa mutlaka bir çözümü de vardır. Bizler de çözüm için, hizmet için göreve talip olduk” dedi.Sanayi esnafının en fazla güvenlik sorunundan ve altyapı sorunundan dert yandığına işaret eden Soydan, “Bizler yola çıkarken Yüzleri Gülen Bir Muratpaşa sloganı ile yola çıktık. Halkımızın yüzünün gülmesi için de bazı projelerimizi çantamıza koyduk. Bu projelerden bir tanesi de eski sanayi ile ilgili. Çevre düzenlemeleri ve sanayiye yapılacak küçük bir makyaj ile sanayiyi çiçek açtırırken güvenlik sorununu da çözeceğiz. Arttırılan aydınlatmalar ve bölgeye özel koyacağımız özel güvenlik ekiplerimiz ile en azından hırsızlık korkusunu ortadan kaldırmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.
EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI ALAMIYORUZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oto Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak ise farklı bir noktaya dikkat çekerken “Esnafımız çok şükür boş durmuyor ancak yaptığı işin parasını almakta zorlanıyor. Nakit dönmediği için de esnafımız darda kalıyor. Sanayi esnafımız nakit dönmediği için kredi çekmek zorunda kalıyor. Esnaf kredilerle ayakta duruyor. Emeğinin karşılığını alamayan esnafımız da ne yazık ki icralık olma noktasına geliyor. Esnafımızın içerisinde bulunduğu durum bizleri üzüyor. Biliyoruz ki bu genel bazda bir sorun. Yerel yöneticilerden dileğimiz ise hak ettiğimiz hizmetin bizlere verilmesidir. Bu noktada her siyasi partiden göreve talip olanlar var. Doruk Soydan da AK Parti’den Murtapaşa’ya hizmet için göreve talip olmuş. Soydan’a çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
YORUMLAR