Reklam

SEK GROUP AKSU’DA

İş Seyahati İçin Almanya’dan Aksu’ya Gelen İş Adamı Selahattin Kılıç, Çok Sevdiği İlçede Yeni Ofisini Açtı.

SEK GROUP AKSU’DA

İş Seyahati İçin Almanya’dan Aksu’ya Gelen İş Adamı Selahattin Kılıç, Çok Sevdiği İlçede Yeni Ofisini Açtı.

SEK GROUP AKSU’DA
21 Temmuz 2022 - 20:10

Uzun yıllar Almanya’da gayrimenkul üzerine önemli çalışmalar yapan işadamı Selahattin Kılıç, kısa süre önce Antalya’nın Aksu İlçesi’ne iş seyahati gerçekleştirdi. İlçede kaldığı sürede bölgeyi çok beğenen Kılıç, hemen ofis açma kararı aldı. Adresi ise İsmail Ogan Caddesi, 19. Noterin bulunduğu bina olarak belirleyen Selahattin Kılıç, birlikte çalışacakları ekibini kısa sürede tamamladı. İnşaat, mimari, arsa, gayrimenkul alım-satımı ve yatırım danışmanlığı yapacağı ofisin açılışına ilgi büyüktü. Açılışa, Aksu Belediye Başkan Vekili Emin Bal, AK Parti Aksu İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci ile çok sayıda davetli katıldı. 
Selahattin Kılıç’ın küresel anlamda yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen cesaret örneği göstererek güzel bir yatırım yaptığını belirten AK Parti Aksu İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, “İlçemize yapılan her yatırım, ticareti artırarak kalkınmamıza destek sağlar. Bir şehrin kalkınması, yatırımcı sayesinde büyür, gelişir ve gerçekleşir. Güzel yatırımcılarla Aksu’muza yapacağınız katkılar için şimdiden teşekkür ederiz. Yeni ofisiniz hayırlı olsun” dedi.  
Aksu Belediye Başkan Vekili Emin Bal, “İlçemizde profesyonel anlamda bir emlak ve inşaat ofisine sahip olmuş olduk. Şahsım ve belediyemiz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Çok güzel bir ofis, ilçemize kesinlikle değer katacağına eminim. Allah hayırlı kazançlar versin” diyerek Kılıç’ı tebrik etti.


KISA SÜRE KALDI İLÇEYE AŞIK OLDU
 

Selahattin Kılıç dualarla gerçekleştirilen açılışın ardından, Aksu ile ilgili düşüncelerini paylaştı. İş seyahati gerçekleştirdiği Aksu’nun küçük şirin bir ilçe olmasına rağmen, büyük bir potansiyele sahip olduğunun altını çizen Kılıç, “Aksu turizm ve tarım anlamında büyük bir potansiyele sahip. Yatırımcıların bölgeye gelmesi ve ticaretin artarak büyümesi gereken bir ilçe. Hem geleneksel değerlere sahip olması hem de ileride yükselen bir trende sahip olacağı düşüncesiyle kısa süre içinde ofisimizi açma kararı aldık. Profesyonel ekibimizle Aksu için 7 gün 24 saat hizmete hazırız. Aksu ve Aksulular bu hizmetin fazlasını hak ediyorlar. Yatırımcılarımızla ilçemiz daha büyük bir değere kavuşacaktır” şeklinde konuştu. Tebrikleri kabul eden işadamı Kılıç, ekibini tanıtarak faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
 

İLK ZİYARET BAŞKAN ŞAHİN’DEN

Açılışını Ak Parti Aksu İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci ve Aksu Belediye Başkan Vekili Emin Bal’ın gerçekleştirdiği SEK Group Gayrimenkul İnşaat’ın ilk ziyaretçisi Aksu Belediye Başkanı Ecz.Halil Şahin oldu.Firma sahibi Selahattin Kılıç’ı Aksu’ya böylesi güzel bir işyeri kazandırdığı için tebrik edip hayırlı helal kazançlar diledi.



 
 
 
 
 

Bu haber 1201 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum