Reklam

SİYASİLERDEN 29 EKİM KUTLAMASI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolasıyla Aksu’da siyasi partilerin ilçe başkanları ve Belediye Başkanı Halil Şahin kutlama mesajı yayımladı.

SİYASİLERDEN 29 EKİM KUTLAMASI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolasıyla Aksu’da siyasi partilerin ilçe başkanları ve Belediye Başkanı Halil Şahin kutlama mesajı yayımladı.

SİYASİLERDEN 29 EKİM KUTLAMASI
28 Ekim 2021 - 22:02

CUMHURİYETE SAHİP ÇIKMAK HEPİMİZİN GÖREVİDİR


Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin her koşulda Cumhuriyet’in değerlerine sahip çıkmamız gerektiğini ifade ederek, “Cumhuriyetimizin bu yıl 98. yılını kutluyor olmamıza rağmen ilk günkü kadar heyecan duyuyoruz. Cumhuriyet Bayramı milli birlik ve beraberliğimizin en üst düzeye çıktığı bayramlardan birisidir. 29 Ekim Türkiye Cumhuriyetinin resmen kurulduğu tarih olarak büyük anlam ve öneme sahiptir. Büyük zorluklarla, büyük mücadelelerle kurulan Cumhuriyete sahip çıkmak hepimizin görevidir.

Milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, Cumhuriyeti kuran ve bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.
 

TÜRK KAHRAMANLARININ ZAFERİDİR BUGÜN
 
MHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün ‘’Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli'nin, ‘Cumhuriyet’in ardında Çanakkale Zaferi’nin heybeti, Milli Mücadele’nin haşmeti varken; Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ardında 15 Temmuz ihanet ve işgal hevesine karşı milletin kahramanca direnişi bulunmaktadır.’ Sözlerinde ifade ettiği gibi Cumhuriyetimiz, Aziz Atatürk'ün öncülüğünde Aziz  Milletimizin kararlı arzusuyla çetin yollar aşılarak kurulmuştur. Atatürk'ün, ‘Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.’ Sözündeki işareti de mesajı da açıktır. Bilge Liderimizin Milli duruşu ve akıllı hamleleri ile hainlerin oyunları bozularak kurulan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi de emin adımlarla Cumhuriyetimizin 100. Yılına, 2023 hedeflerine doğru yürüyecek, Cumhuriyet Işığımız ilelebet sönmeyecektir. Türkçü Yazar Ziya Gökalp'in, ‘Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir Turan.’ Dizelerindeki işaret ettiği Turan idealimizden de şaşmayacağız. Bu duygularla Cumhuriyetimizin 98. Yılını kutluyoruz.’’ sözleri ile tüm vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı.


CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKALIM

İYİ Parti Aksu İlçe Başkanı Recep Bal, 29 Ekim Cumhuriyet bayramını şu sözler ile kutladı. ‘’Cumhuriyetimiz çok zor şekilde kazanıldı. Çok şehidimiz oldu. Çok evladımız yetim kaldı. Her zorluğa rağmen, bizim bugün bu şartlar altında yaşamamızı sağlayan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarına teşekkürlerimi sunarken, her birine Allah’tan rahmet diliyorum. Cumhuriyeti kurup bize armağan eden ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyorum. Tüm Türk gençlerinin cumhuriyetimize sahip çıkmasını istiyorum. Halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. ‘’ dedi.


 
BUGÜN ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜN YILDÖNÜMÜDÜR

Büyük Birlik Partisi Aksu İlçe Başkanı İsmail Metin, ‘’Bugün bize hükmeden, bizi tutsak etmeye çalışan kuvvetlere bütün dünyanın gözü önünde meydan okuduğumuz günün yıldönümüdür. Bugün yıkmaya çalıştıkları devletimizin yıkılmadığı, her zorluğa rağmen dimdik ayakta durup bu cumhuriyeti kurduğu gündür. Türk milleti cesurdur. Çalışkandır. Bu cesurluğunu ve çalışkanlığını bu özel ve anlamlı günde bize tekrardan gösterdiler. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan için şehit düşmüş tüm askerlerimizi saygıyla anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.’’ dedi.





HAK ETTİĞİMİZ KONUMA CUMHURİYET SAYESİNDE GELDİK


CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız Cumhuriyetimizin 98.yıl dönümünü şu sözler ile kutladı. ‘’Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Cumhuriyet, Türkiye’nin hak ettiği konuma gelmesi için kurulmuştur. Zor zamanlardan geçen ülkemiz başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşları sayesinde hak ettiği konuma gelmiştir. Bize bu yaşam şartlarını sunan, Cumhuriyetimizin kurulmasında payı olan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına sonsuz teşekkürlerimi sunarken, saygıyla anıyorum. Onlara çok şey borçluyuz. 98 yıl önce bugün iyi ki Cumhuriyetimiz kurulmuş. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.’’ dedi.
 

Bu haber 691 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum